Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Roţi complete ideale direct pe marca şi modelul tău - Configurator Virtual 3D pe Janta.ro

Roţi complete ideale direct pe marca şi modelul tău - Configurator Virtual 3D pe Janta.ro

Pe lângă modele vaste de jante și anvelope comercializate, site-ul JANTA.RO îți oferă ocazia de a proba, într-un mediu virtual, roțiile complete ideale direct pe marca și modelul tău specific de automobil, înainte de a le achiziționa.

Roţi complete ideale direct pe marca şi modelul tău - Configurator Virtual 3D pe Janta.ro
de Georgiana Adam    |    03 Dec 2020   •   16:00

Cum poți face asta?

Simplu și facil... singurele detalii de care ai nevoie fiind marca, modelul, anul de fabricație și motorizarea mașinii tale. Odată introduse aceste date, Configuratorul Virtual 3D îți va afișa gama de jante și anvelope 100% compatibile cu automobilul selectat.

În funcție de modelul automobilului, poți opta pentru jante din aliaj marca AEZ, DOTZ, DEZENT; jante hibride sau din oțel marca ALCAR și chiar jante off-road dedicate DOTZ 4x4.

Odată ce te-ai decis care este modelul de jantă potrivit, ai la dispoziție o gamă largă de anvelope compatibile, de la mărci de buget, cu performanțe bune la prețuri competitive, până la mărci premium consacrate, printre aceste numărându-se WESTLAKE, TRIANGLE, GOODRIDE, SUMITOMO, SAILUN, ROADX, NEXEN, KUMHO, JINYU, GITI, GT Radial, FALKEN, DUNLOP, CONTINENTAL, BRIDGESTONE, GOODYEAR, MICHELIN, NOKIAN, PIRELLI.

Opțional, ai posibilitatea de a configura și senzori de presiune originali sau aftermarket, compatibili cu automobilul tău.

Poți alege montajului roților complete achiziționate, la unul dintre cele mai apropiate service-uri autorizate din rețeaua națională de parteneri JANTA.RO în așa fel încât să beneficiezi de cele mai bune produse, montate de specialiști veritabili, în condiții de siguranță deplină, sau poți opta pentru livrarea GRATUITĂ a produselor achiziționate prin curier direct la tine acasă.

În plus pe lângă funcționalitățile esențiale care te vor ajuta să alegi jantele și anvelopele ideale pentru mașina ta, Configuratorul Virtual 3D îți oferă posibilitatea de a experimenta cu diversele variante de nuanțe ale exteriorului și interiorului modelului de automobil selectat și de a ajusta garda la sol a acestuia și chiar tenta geamurilor.

Încearcă experiența JANTA.RO - cel mai simplu și facil mod de a-ți echipa mașina pentru iarnă!

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close