Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Simulatorul de zbor: O idee inedită de cadou

Simulatorul de zbor: O idee inedită de cadou

Dacă vrei să oferi un cadou inedit unei persoane dragi, atunci ar trebui să analizezi foarte bine personalitatea acesteia, dar și dorințele cele mai profunde. Există oameni care se bucură atunci când primesc în dar o carte bună, flori sau ciocolată.

Simulatorul de zbor: O idee inedită de cadou
de Georgiana Adam    |    25 Iul 2023   •   13:45

Așa cum există oameni care apreciază un vin rafinat sau oameni care nu vor uita niciodată un cadou diferit, unul cu totul și cu totul memorabil.

Există diferite modalități prin care le poți oferi celor dragi o amintire de neuitat, dar de departe, cea mai bună variantă de a-ți arăta aprecierea pentru o persoană este simulatorul de zbor. Cunoști pe cineva care și-ar dori să devină pilot pentru o zi? Atunci ar trebui să cauți un simulator de zbor in București. În rândurile următoare, vei descoperi ce este un simulator de zbor, cui i se potrivește un astfel de cadou, dar și care sunt costurile la care ar trebui să te aștepți.

Ce este un simulator de zbor?

Pentru început, trebuie să știi ce este un simulator de zbor. Află că acesta transpune experiența de pilotaj într-un mediu virtual. Experiența este una cât se poate de realistă, simulatorul reproducând inclusiv condițiile meteorologice. Interesant este și faptul că simulatorul este folosit în industria aviației pentru pregătirea cursanților, dar și pentru antrenarea piloților și personalului de la bordul aeronavei.

Cine apreciază un astfel de cadou?

În general, o oră petrecută în simulatorul de zbor este un cadou inedit pentru orice persoană, indiferent de vârstă sau de sex. Pe de altă parte, o astfel de experiență va fi și mai plăcută pentru:

  • Persoanele care nu au călătorit până acum cu avionul;

  • Persoanele pasionate de tehnologie și simulări virtuale;

  • Persoanele dornice să bifeze experiențe noi;

  • Tinerii care încă nu și-au găsit vocația – o oră în simulatorul de zbor îți oferă noi perspective de carieră.

Domeniul aviației este unul absolut fascinant, oferindu-ți posibilitatea de a-ți construi o carieră la înălțime, una care să îți aducă șanse de dezvoltare, dar și posibilitatea de a călători prin lumea întreagă. De altfel, dacă te-ai întrebat vreodată ce salariu poți avea ca stewardesă, trebuie să știi că acesta este unul deosebit de ofertant. La Wizz Air, de exemplu, salariul se încadrează între 1000 și 1500 de euro, la Ryanair ofertele variază între 1200 și 1500 de euro, în timp ce la Emirates, o stewardesă poate câștiga și 2500 de dolari pe lună. Exemplele pot continua și un lucru este cert: domeniul aviației este potrivit oamenilor responsabili.

Cum arată o oră în simulatorul de zbor?

O oră în simulatorul de zbor îți poate oferi o experiență unică și realistă. Fiind realizat atât din dispozitive hardware cât și software specializate, la bordul virtual vei descoperi o manșă de control, instrumente de direcție, dar și alte instrumente de bord și componente. Astfel, o oră în simulator se poate transforma într-o lecție plăcută de zbor, o lecție care să cuprindă numeroase activități, precum:

  • Explicații privind panoul de bord și funcțiile acestuia;

  • Introducerea datelor, cum ar fi: aeroport de destinație sau condiții meteo – fix așa cum se întâmplă în realitate;

  • Exerciții de bază: decolare, aterizare, viraj;

  • Simularea diferitelor scenarii de zbor, cum ar fi, de exemplu, condițiile meteorologice nefavorabile;

  • Alte curiozități.

Ce costuri implică această experiență?

Crezi că o astfel de experiență poate fi o idee inedită de cadou pentru cineva drag? Atunci, ar trebui să știi că tarifele pornesc, în general, de la 25 de Euro și pot crește, în funcție de tipul de aeronavă ales. Astfel, o oră în simulatorul de zbor poate ajunge chiar și până la 130 de Euro.

Așadar, o oră în simulatorul de zbor poate fi o experiență inedită atât pentru tine, cât și pentru persoanele dragi din viața ta. Cui crezi că i se potrivește un astfel de cadou? 

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Pensionarii pot primi o parte din bani pe cardul de energie
x close