Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Sport, natură, aventură! Peste 800 de participanți așteptați la linia de start a Crosului USAMV

Sport, natură, aventură! Peste 800 de participanți așteptați la linia de start a Crosului USAMV

Aleargă în cel mai verde campus din România, alături de sportivi de toate vârstele și bucură-te de frumusețea naturii în timp ce-ți depășești limitele

Sport, natură, aventură! Peste 800 de participanți așteptați la linia de start a Crosului USAMV
de Georgiana Adam    |    22 Mar 2024   •   13:45

Descoperă aventura alergării în natură la Crosul USAMV 2024! Am dat startul înscrierilor pe www.crosul.usamv.ro Copii, elevi, studenți și alergători de cursă lungă, sunt așteptați să ia startul la cea de-a treia ediție a Crosului Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, care va avea loc sâmbătă, 6 aprilie 2024, în Campusul Universitar Agronomie-Herăstrău situat pe B-dul Mărăști, 59.  

Ediția din acest an aduce în fata iubitorilor de sport şi natură, cinci categorii de concurs:

  1. Copii 1K;
  2. Elevi 5K;
  3. Studenți USAMV 5K;
  4. Open 5K;
  5. Open 10K;

Aleargă în cel mai verde campus din România, alături de sportivi de toate vârstele și bucură-te de frumusețea naturii în timp ce-ți depășești limitele!

Evenimentul se desfășoară sub patronajul Ministerului Educației, cu suținerea Primăriei Capitalei și organizat sub egida Federației Române de Atletism având-o ca ambasador pe campioana olimpică, mondială şi europeană la atletism - Gabriela Szabó. Competiția sportivă este certificată la nivel internațional de către AIMS/World Athletics. Crosul desfășurat în cel mai verde campus universitar oferă participanților oportunitatea de a descoperi biodiversitatea unui parc dendrologic unic în București, un loc recunoscut pentru deschiderea față de iubitorii de natură, de viață sănătoasă și mișcare.

[GAL layout="2"]

Crosul USAMV reprezintă un bun prilej pentru cei care doresc să-şi depășească limite şi să iasă din zona de confort. Astfel, în edițiile precedente ne-am bucurat să vedem la linia de start alergători de până la 91 de ani, studenți plini de entuziasm din comunitatea USAMV București, iubitori ai sportului veniți cu bebeluși şi alergători patrupezi.  Şi de această dată alergătorii cei mai buni vor fi răsplătiți cu 60 de premii, câte 6 pentru fiecare categorie fete și băieți.

Prin urmare, acceptă provocarea noastră şi spune DA unui stil de viață sănătos şi armonios, într-un cadrul natural. Înscrie-te cât mai curând!

Înscrierile sunt deschise pe www.crosul.usamv.ro!

Competiția sportivă universitară este organizată de către Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București,  o instituție de învățământ superior cu o istorie de 170 de ani, dedicată formării și cercetării în domeniile agronomiei și de medicină veterinară. USAMV București are în componența sa: Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere, Facultatea de Medicină Veterinară, Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii și Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală.  Cele 7 facultăți oferă un total de 66 de programe de studii la nivel licență, masterat și doctorat. Cu facilități moderne de învățare, USAMV București este recunoscută atât la nivel național, cât și internațional pentru excelența sa în educație și cercetare în domeniul științelor agronomice și de medicină veterinară.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close