Antena 3 CNN Economic Conținut plătit TOP 3 tipuri de încălțăminte comodă pentru călătoriile cu avionul din această vară

TOP 3 tipuri de încălțăminte comodă pentru călătoriile cu avionul din această vară

Transportul aerian este din ce în ce mai popular în rândul oamenilor, datorită timpului mult mai scurt până la destinație, dar și a gradului de confort ridicat din aeronavă.

TOP 3 tipuri de încălțăminte comodă pentru călătoriile cu avionul din această vară
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iun 2022   •   13:38

De asemenea, avionul este una dintre cele mai sigure modalități prin care poți să ajungi unde ți-ai propus și este singura variantă prin care să vizitezi diverse locații exotice de pe glob.

În cazul în care vara aceasta ți-ai propus să fii pasageră la bordul unui avion spre destinația de vacanță mult așteptată, atunci trebuie să îți alegi ținuta corespunzătoare.

Dacă alegerea articolelor vestimentare nu reprezintă un impediment, dar cea a unei perechi de încălțăminte te pune în dificultate, atunci citește în continuare articolul dacă vrei să aflii câteva recomandări în ceea ce privește tipurile de încălțăminte pe care le poți purta.

Iată 3 tipuri de încălțăminte spre care să te orientezi dacă urmează să călătorești cu avionul în această vară:

  • Balerini

În sezonul cald, unul dintre tipurile de încălțăminte preferate în rândul femeilor femei sunt balerinii, datorită confortului pe care îi conferă, dar și al faptului că se pot integra cu ușurință în majoritatea stilurilor vestimentare. În procesul de achiziție trebuie să ții cont de câteva caracteristici importante, mai precis să alegi mărimea potrivită pentru tine și să fie confecționați din materiale de calitate, care să reziste în timp, la mai multe utilizări.

Este recomandat ca acest tip de încălțăminte să fie purtat de către persoanele înalte, din cauză că lipsesc platforma și tocul. Altfel spus, femeile mici de înălțime trebuie să evite balerinii, deoarece aceștia nu le pun în valoare silueta, din contră, dau iluzia că sunt mai mici decât în realitate și chiar cu câteva kilograme în plus.

  • Pantofi sport

Indiferent de anotimp, marea majoritate a persoanelor de sex feminin optează pentru stilul sport atunci când trebuie să își petreacă mai multe ore pe drum într-un mijloc de transport fie că este terestru, fie aerian, deoarece vor să se simtă confortabil pe tot parcursul călătoriei. Dacă te încadrezi în categoria femeilor care preferă stilul sport sau dacă vrei să ai o ținută plăcută la purtat în călătoria ta cu avionul, alege să porți o pereche de pantofi sport pentru femei confortabili de pe Kalapod.net, un site unde poți să găsești o gamă variată de modele, cu un design unic și la un preț avantajos. Atunci când dorești să cumperi o pereche de încălțăminte sport, nu uita să ții cont și de restul pieselor care compun ținuta, pentru ca acestea să se potrivească una cu cealaltă.

  • Mocasini

O altă variantă de încălțăminte care nu trebuie neglijată de către persoanele de sex feminin sunt mocasinii. Aceștia sunt ideali pentru tine în cazul în care, în viața de zi cu zi, adopți un stil elegant, office sau casual smart, prin care să evidențiezi faptul că ești o persoană rafinată. 

De asemenea, aceștia reprezintă un înlocuitor desăvârșit pentru pantofii cu toc din ținutele elegante, care pot provoca răni la nivelul picioarelor în momentul în care sunt purtați o perioadă mai lungă de timp.

Așadar, trebuie să iei în considerare variantele de încălțăminte menționate anterior în articol dacă dorești să fii comodă cât timp stai împreună cu cei dragi în aeroport, dar și când o să fii în avion, așteptând să ajungi la destinația de vacanță din această vară.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close