Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Top 4 parfumuri cu arome lemnoase

Top 4 parfumuri cu arome lemnoase

Cu siguranță ați auzit despre parfumurile cu aromă lemnoasă, a căror sunet este determinat de notele grupului lemnos: cedru, oud, lemn de santal, lemn de guaiac, vetiver, lichen, patchouli, lemn de trandafir, chiparos și altele.

Top 4 parfumuri cu arome lemnoase
de Georgiana Adam    |    25 Noi 2021   •   12:40

Este greu de menționat când au apărut pentru prima dată aceste parfumuri.

La început, au fost create doar pentru bărbați, dar în curând acordurile lemnoase au început să apară și în parfumurile pentru femei, iar în timp au devenit incredibil de populare în rândul femeilor de diferite vârste și statut.

Aromele lemnoase sunt capabile să ofere proprietarului lor un sentiment de armonie, încarcă cu energie și îl apropie de natură, astfel încât popularitatea unor astfel de parfumuri este pe deplin justificată.

Dacă doriți să cumpărați un parfum cu note lemnoase seducătoare, vă sugerăm să acordați atenție următoarelor parfumuri:

  • Hermes Eau des Merveilles

Hermes Eau des Merveilles - această compoziție neobișnuită a fost creată pentru fetele și femeile romantice. Compoziția este foarte luminoasă, dar discretă, cu note lemnoase sonore, care dau o senzație de confort, căldură și liniște.

Acestea sunt urmate de note de citrice revigorante, oferindu-i proprietarei lor energie. Piperul indonezian și roz, chihlimbarul, violeta și nuanțele ușoare de molid fac compoziția să fie foarte neobișnuită și originală. 

  • Diptyque L’Eau Des Hesperides

Diptyque L'Eau Des Hesperides face parte din categoria de parfumuri create pentru bărbați și femei, remarcat prin versatilitatea sa, caracterul vesel și sunetul ușor, delicat, seducător.

Compoziția se deschide cu accente proaspete de portocală amară, rozmarin, petitgrain, lămâie, mandarină, piper și chimen. În inimă, există note florale rafinate completate de motive ușoare de mentă rece.

Baza este plină de accente de cedru maiestuos, înconjurate de note de immortelle și mosc.

O astfel de combinație neobișnuită de note și acorduri oferă un sunet foarte elegant, fermecător, care subliniază atât grația unei femei fragile, cât și caracterul îndrăzneț și puternic al unui bărbat.

  • Atelier Cologne Cedre Atlas

Atelier Cologne Cedre Atlas este un parfum unisex îndrăzneț, luminos, frumos, a cărui compoziție este construită în jurul notelor elegante ale cedrului.

Motivele sale lemnoase completează armonios notele de lămâie, bergamotă, papirus, coacăze negre, iasomie, caise, ambră și vetiver.

Sunetul său moale și în același timp proaspăt își învăluie proprietarul, devenind o completare excelentă a unui look elegant, casual, romantic sau de afaceri.

  • DSQUARED2 She Wood

DSQUARED2 She Wood este un parfum senzual, elegant. Aroma este pătrunsă de nuanțe luxoase de lemn din soiuri rare și nobile, ceea ce îi conferă o profunzime incredibilă a sunetului și un caracter deosebit.

Notele lemnoase completează armonios accentele citrice, florale și moscate, dând compoziției tandrețe, farmec extraordinar și senzualitate. Aroma oferă femeii o imagine elegantă, modernă, mai sofisticată și absolut perfectă.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close