Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Top 6 piese vestimentare care nu se vor demoda niciodată

Top 6 piese vestimentare care nu se vor demoda niciodată

Chiar dacă domnii nu fac atât de multe eforturi să fie în pas cu moda precum partenerele lor, acest lucru nu înseamnă că nu-și pot purta hainele cu gust. Efortul nu este neapărat necesar dacă garderoba lor conține câteva piese vestimentare care nu se demodează niciodată, la care să se întoarcă mereu atunci când au nevoie.

Top 6 piese vestimentare care nu se vor demoda niciodată
Sursa foto: freepic
de Georgiana Adam    |    26 Mai 2021   •   14:23

Trendurile în modă vin și pleacă, de la piese vestimentare precum hanorace asimetrice sau blugi rupți, până la tricouri cu iluzii optice sau cocul purtat de bărbați. Nimeni nu-și dorește să cumpere ultima modă de pantaloni cu turul lăsat doar ca să descopere că mâine nu mai sunt actuali.

Cum pot domnii să scape basma-curată fără să își reînnoiască mereu garderoba? Descoperă top 6 piese vestimentare care nu se demodează niciodată.

Piese vestimentare pentru viața de zi cu zi

Nu ai cum să dai greș cu o ținută casual dacă alegi câteva articole care merg în aproape orice combinație. Secretul stă în simplitatea pieselor vestimentare pe care le alegi, dar și în versatilitatea lor. Cel mai mare avantaj pe care îl aduc astfel de piese este faptul că nici nu trebuie să aloci prea mult timp pentru construirea ținutelor efective.

Tricoul alb sau negru

Un articol vestimentar care e de nelipsit din orice garderobă este tricoul simplu, alb sau negru. Acesta poate fi purtat aproape în orice împrejurare. De ce alb sau negru? Pentru că nu este pretențios ca piesă vestimentară, dar poate fi folosit inclusiv pentru a construi ținute elegante, care nu par să ceară prea mult efort. Și nici nu cer, mai ales dacă garderoba domnilor conține și următoarele piese pe care le vom enumera mai jos.

Blugii slim fit

Blugii slim fit, închiși la culoare, sunt o opțiune foarte versatilă pentru domni, pentru că pot fi integrați atât în ținute casual, cât și în ținute office. Acest model de blugi este vărul mai temperat al blugilor skinny, pentru că nu se mulează pe corp în mod extrem, ci doar cât să evidențieze aspectul corporal într-un mod cât se poate de avantajos.

Încălțările Converse All Star

O altă piesă vestimentară care e de nelipsit sunt încălțările Converse. Acestea merg foarte bine la ținute sport și casual. Ba chiar și la ținute office pentru cei nonconformiști, care îndrăznesc să poarte încălțările Converse All Star și la cravată. Cine nu-și dorește o pereche comodă de încălțări cu personalitate care să poată fi purtate în aproape orice combinație?

Piese vestimentare care aduc o notă de eleganță

Se spune că eleganța stă în detalii, însă adevărul este că acel aer de eleganță relaxată poate veni chiar și din alegerea unei singure piese vestimentare care să scoată o ținută din anonimat. Nu doar atât, dar astfel de articole sunt de nelipsit inclusiv în construirea unei ținute business din cap până în picioare.

Blazerul

Un blazer înseamnă un plus de eleganță la o ținută casual, poate peste un pulover, o maletă sau chiar un tricou, pentru un look smart și relaxat. Pentru ținute office, poate fi chiar un mod de exprimare a personalității, atunci când e ales în culori puternice. Însă pentru mai multă lejeritate în asortarea restului de piese vestimentare cu blazerul, recomandăm culori neutre: negru, bej, maro sau albastru navy. 

Cămașa clasică

O altă piesă vestimentară de nelipsit, mai ales pentru cei care au cod vestimentar la birou, este cămașa clasică, fără imprimeuri. Evident, la fel ca mai toate piesele vestimentare pe care le-am trecut în revistă până acum, aceasta poate fi cumpărată în mai multe exemplare. Ce e important însă este să aveți un stoc sănătos de cămăși monocrome înainte să începeți cumpărăturile pentru cămăși cu imprimeuri.

Pantalonii de costum

De nelipsit sunt și pantalonii de costum, care alături de sacoul-pereche pot face senzație la orice eveniment special. Dar pot fi purtați și în afara ocaziilor speciale, mai ales dacă nu se numără printre cei care au o culoare metalică.

Pe timp de vară, o cămașă cu mânecile suflecate îi poate însoți și în absența sacoului. Pe timp de toamnă-primăvară, pot fi acea scânteie de eleganță de care ai nevoie atunci când vrei să scoți la înaintare o nouă piesă vestimentară recent achiziționată, cum ar fi o bluză simplă sau cu un mesaj minimalist inscripționat pe ea.

Astfel, o ținută bărbătească, fie ea casual sau business, nu e atât de greu de construit chiar dacă nu urmărim ultimele trenduri. Sunt suficiente câteva elemente-cheie, cum sunt blazerul, cămașa clasică, pantalonii de costum, blugii slim fit, tricoul alb sau negru și încălțările Converse All Star.

În ce le privește pe cele din urmă, puteți opta și pentru alte tipuri de încălțări sport. Footshop oferă o multitudine de astfel de încălțări, pentru că, în definiv, orice pereche de pantofi se poate transforma într-un mod de exprimare a personalității purtătorului.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close