Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Top idei de cadouri pe care le poți oferi iubitului cu ocazia Sfântului Andrei

Top idei de cadouri pe care le poți oferi iubitului cu ocazia Sfântului Andrei

Ești împreună cu iubitul tău de câțiva ani, așa că i-ai învățat gusturile și preferințele. Iar dacă îl cheamă și Andrei, atunci trebuie să te pregătești cum se cuvine pentru onomastică.

Top idei de cadouri pe care le poți oferi iubitului cu ocazia Sfântului Andrei
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Noi 2022   •   16:45

Să cauți cadoul perfect pentru un bărbat este mult mai ușor decât în cazul unei doamne, mai ales dacă respectiva persoană este atentă la tendințele în modă.

Dincolo de iubirea și respectul pe care i le porți, este foarte important să îi arăți aprecierea printr-un mic dar, care poate să nu fie atât de costisitor, câtă vreme intenția contează. Dacă te afli la începutul relației și nu vrei să lași onomastica iubitului să treacă neobservată, alegerea unui dar poate fi o activitate destul de dificilă. Însă dacă citești până la sfârșit acest articol, cu siguranță vei găsi câteva idei, numai bune de pus în practică.

Iată care sunt cele mai bune idei de cadou pentru iubit, cu ocazia Sfântului Andrei:

Iubitul tău este un mare chef? Cumpără-i un grill electric!

Nu mai încape nicio îndoială faptul că cei mai buni bucătari sunt bărbații. Dacă locuiți la bloc, însă iubitul tău adoră să mănânce grătar nu doar în weekend, un grill electric îi va fi de mare ajutor. Așa poate testa o mulțime de rețete noi, iar tu te vei bucura de un grătar gătit cu multă dragoste de iubitul tău.

Accesorii pentru bărbierit

Spre deosebire de femei, bărbații nu au un ritual anume de îngrijire, dar acordă foarte multă atenție bărbii. Dacă ești la început de relație și nu prea știi ce cadou să îi oferi, accesoriile de bărbierit sunt o bună opțiune. Iar avantajul acestora este că nu trebuie să știi neapărat ce branduri folosește, dat fiind că sunt suficient de generice cât să fie folosite și apreciate de fiecare dată.

Ciocolată personalizată

O idee relativ nouă pe piața din țara noastră, cicolata personalizată te scoate din încurcătură! Și, hai să fim serioși, cine nu iubește o ciocolată de calitate? Ambalajele pot fi personalizate cu o urare, cu un mesaj haios sau de ”la mulți ani”, precum și cu fotografia voastră. Și partea bună este că poți face acest cadou indiferent de cât de lungă este relația, deoarece este un cadou personalizat.

Gadgeturi pentru iubitul care adoră tehnologia

Dacă femeile sunt pasionate de modă, bărbații adoră mașinile și tehnologia. Dacă așteaptă cu sufletul la gură fiecare lansare de laptop sau smartphone, nu ai cum să dai greș cu un gadget. Asta nu înseamnă neapărat că trebuie să i le cumperi tu, însă poți opta pentru device-uri ieftine, folositoare, care să îi ajute în viața de zi cu zi.

Whiskey pentru bărbații care apreciază băuturile fine

Partenerul tău nu trebuie să fie neapărat petrecăreț pentru a savura o băutură fină, cum este whisky single malt de calitate. Acesta este cel mai popular sortiment, deci nu ai cum să dai greș cu el. Însă varietatea de producători te-ar putea pune în dificultate; nici așa nu trebuie să îți faci probleme, câtă vreme contezi pe FineBar - Magazin de bauturi alcoolice.

Cărți

Dacă partenerul tău este o persoană care folosește cărțile ca modalitate de escapism, atunci știi că ai făcut alegerea potrivită. Avantajul acestui cadou este acela că puteți avea noi teme de discuție, cu ajutorul căreia să vă cunoașteți mai bine. Totodată, să nu cazi în capcana de a cumpăra ce ți-a plăcut ție, gusturile diferă.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close