Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Transport cu shuttle electric de la parcarea Park4fly la aeroportul Otopeni

Transport cu shuttle electric de la parcarea Park4fly la aeroportul Otopeni

Compania Park4Fly a ales să investească în achiziționarea unor shuttle-uri electrice pentru a oferi clienților confortul optim pe parcursul transportului de la parcarea privată până la aeroport.

Transport cu shuttle electric de la parcarea Park4fly la aeroportul Otopeni
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Dec 2022   •   13:53

Ai un zbor de făcut în străinătate sau în alt oraș din țară? Îți faci griji că nu ai unde să îți parchezi mașina? Odată ce ai găsit o parcare avantajoasă, apare problema transportului de la locul de parcare la poarta de îmbarcare. De cele mai multe ori, parcarea nu este suficient de aproape de aeroport încât să parcurgi drumul pe jos. Mai ales dacă vremea este neplăcută, devine deranjant. Din fericire, Park4fly deține o parcare privată cu plată, care îți pune la dispoziție transport gratuit cu shuttle 100% electric! În cele ce urmează îți vom explica motivele pentru care transportul la aeroport este esențial și de ce tocmai cu un vehicul electric.

Parcare privată aeroport Otopeni

În momentul în care plănuiești un zbor și te-ai hotărât să te deplasezi de acasă la aeroport cu mașina personală, un factor important este existența unui loc de parcare sigur. Park4fly îți pune la dispoziție o parcare cu peste 900 de locuri la 800 de metri de aeroportul Otopeni. Știm că acest drum poate fi deosebit de inconfortant dacă vremea este rece sau dacă nu te poți deplasa pe jos până la poarta de îmbarcare. De aceea, soluția ideală este să ai un mijloc de transport pus la dispoziție de firma care deține parcarea privată, care să te ducă și să te aducă de la aeroport. Dacă apelezi la serviciile de parcare aeroport Otopeni de la Park4fly, vei beneficia în mod gratuit de un shuttle rezervat pentru tine și familia ta, care vă conduce la cerere. Vehiculul este de tip 7+1. Acestea, în număr de 4, te vor aduce la poarta de îmbarcare chiar dacă ești singurul client din acel moment, așa că nu-ți face griji că vei ,,rămâne pe dinafară”. Transportul este rapid, adică în aproximativ 10 minute vei fi la poarta de îmbarcare. Park4fly prețuiește timpul tău și te ajută să ajungi rapid la aeroport, pentru a nu risca să întârzii și să pierzi zborul. Mai mult, beneficiezi de transport în deplină siguranță, aspect de care se va bucura și mașina ta în timpul în care este parcată.

Shuttle-ul este un mijloc de transport în comun deosebit de util în cazul deplasării de la parcare la aeroport, deoarece are capacitate suficienta, de 7+1, este modern și confortabil. Un autocar poate deveni prea aglomerat și te poți simți înghesuit, însă un autovehicul de tip shuttle este compartimentat astfel încât să ai suficient spațiu pentru tine și bagajele tale fără să fii incomodat de ceilalți membri ai familiei cu care circuli. Pentru că, în general, mașinile poluează, un drum în care sunt transportate mai multe persoane deodată reduce din emisiile de carbon care ar fi fost eliberate în atmosferă dacă fiecare client ar fi transportat individual.

Un aspect interesant al Park4fly este că are în dotare vehicule de transport tip shuttle 100% electrice, pentru a proteja cât mai mult cu putință natura. Mai jos îți vom explica cum decurge un astfel de drum și de ce este de preferat un shuttle electric în detrimentul unuia clasic, pe combustibil.

Transport gratuit și individual cu shuttle electric

Shuttle-ul electric Park4fly îți asigură transport modern și spațios. Chiar dacă drumul este scurt până la aeroport, nu înseamnă că nu ne putem bucura de condiții europene. Șansele ca un shuttle electric să se strice sunt semnificativ mai mici decât în cazul autobuzului obișnuit care circulă cu benzină/motorină. Deoarece shuttle-ul nostru circulă cu ajutorul unei baterii, iar sub capotă există mult mai puține piese, reparațiile sunt mai rare, așa că nu riști să rămâi fără transport până la aeroport.

Pentru a beneficia de transportul electric cu shuttle până la aeroportul Otopeni, apelează la firma Park4fly pentru parcarea mașinii tale. Vei beneficia de prețuri mai mult decât accesibile și de protecție 24/7 pentru automobilul tău.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Atac la ambasada Israelului din Bucureşti
x close