Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Vitamix propune alimente sănătoase, bio, în meniul de Crăciun

Vitamix propune alimente sănătoase, bio, în meniul de Crăciun

Sărbătorile, în mod tradițional implică meniuri dintre cele mai generoase caloric, de la celebrele preparate din porc și până la cozonaci, totul stropit cu licori bahice. Atenție însă la excesul alimentar, maioneze și la mâncăruri care sunt ușor de trecut în lista celor nesănătoase.

Vitamix propune alimente sănătoase, bio, în meniul de Crăciun
de Georgiana Adam    |    11 Dec 2020   •   23:35

Atenția acordată calității alimentelor ar trebui să fie un interes major, având în vedere că alimentația este combustibil pentru un organism sănătos.

Trăim în vremuri în care lista de ingrediente la diverse produse alimentare este plină de E-uri, când poluarea este la cote alarmante, când calitatea alimentelor este una precară. Avem nevoie de suplimente, pentru că alimentația nu mai furnizează necesarul de vitamine și minerale. Sunt tot mai frecvente cazurile de persoane cu alergii, ce au carențe diverse. Înțelegem deci nevoia de a alege alimente bio, în încercarea de a restabili balanța și de a miza pe ceva mai sănătos.

Ești ceea ce mănânci - cât de importante sunt alimentele bio

Alimentele bio nu conțin chimicale, nu provin din culturi ce au fost stropite cu tot felul de pesticide și îngrășăminte. Nu au efecte secundare la consum, din cauza coloranților, conservanților și a altor E-uri și adaos-uri.

Astfel de alimente nu au doar o reputație bună, ci și o importanță considerabilă în modul în care funcționează și se simte organismul. Unii ar spune că este prea mult efortul de a căuta și a selecta astfel de alimente. De fapt, ar trebui să ne ridicăm un semn de întrebare despre cât de ieftine sunt unele alimente. Cât despre avantajele majore privind consumul de alimente bio vorbim despre:

  • Consumi alimente cu aport de vitamine și minerale

Nu trăiești ca să mănânci, ci mănânci ca să trăiești spune o vorbă. Nu doar că țelul este de a trăi îndelung, ci și bine, sănătos. Substanțele nocive din alimentele procesate spre exemplu pe termen lung pot declanșa reacții în lanț și numeroase sensibilități și probleme de sănătate.

Consumă alimente bio pentru a oferi organismului aportul nutritiv de care are nevoie în fiecare zi.

  • Gust și savoare

Astfel de produse sunt și mai gustoase și mai savuroase. Explicația este simplă și anume solul de cultivare nu a fost încărcat de îngrășăminte sau pesticide.

  • Promovează un stil de viață sănătos

În lumea puternic digitalizată și industrializată, când mâncarea procesată este la îndemână, trebuie să conștientizăm totuși că această accesibilitate nu este totuși și varianta sănătoasă. Ne dorim copii sănătoși? Ei bine ar trebui să creăm o temelie în acest sens și să începem prin selecția riguroasă privind alimentația acestora. Iar bio este întotdeauna mai bun!

La masa de Crăciun preferă meniul sănătos

Nu spune nimeni că trebuie să excluzi tot ce ține de meniul tradițional, pe bază de carne și mai ales carne de porc. Echilibrează însă cu produse naturiste, alege surse de încredere pentru alimente și preferă pe cele din comerț cu eticheta bio.

Descoperă la vitamix.ro o largă gamă de produse naturiste, de suplimente, alimente sănătoase, selecții pentru toate gusturile și necesitățile - inclusiv cele fără gluten. Alege să trăiești sănătos și mai întâi de toate pentru acest scop alege să mănânci sănătos!

Contact Vitamix:

0365-430.166

0757-095.090

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close