Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 combine frigorifice cu livrare pana in casa, pentru alimente proaspete toata vara

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice cu livrare pana in casa, pentru alimente proaspete toata vara

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice cu livrare pana in casa, pentru alimente proaspete toata vara
09 Iun 2020   •   12:28

eMAG reduceri combine frigorifice. Vara este aici, si chiar daca vremea este destul de ploioasa in aceasta perioada, meteorologii anunta ca ne asteapta o vara foarte calda.

Din fericire, cel mai mare magazin online din Romania are oferte excelente la combine frigorifice menite sa mentina alimentele proaspete si in siguranta.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat ofertele si am descoperit 3 combine frigorifice de la branduri precum Beko, Samsung sau Star-Light care au preturi excelente si beneficiaza si de livrare pana in casa.

eMAG reduceri combine frigorifice Beko

1. Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZXP, 354 l, Clasa A+, NeoFrost, Ion Guard, EverFresh+, Active Odour Filter, cu inaltimea de 201 cm, Inox Antiamprenta, are o reducere de 32% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

Pretul este AICI.

In plus, cei care cumpara acest aparat frigorific beneficiaza de livrarea lui pana in casa.

O combina frigorifica incapatoare si complet echipata, Beko RCNA400E20ZXP reprezinta o combinatie perfecta de tehnologie si spirit practic. Modelul beneficiaza atat de tehnologia NeoFrost, cat si de compartimentul Everfresh+. 

Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost asigura cele mai bune conditii de conservare pentru alimentele tale. Totul, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. 

Compartimentul Everfresh+ prelungeste durata de viata a fructelor si legumelor si le pastreaza proaspete pana la 30 de zile prin intermediul curentilor de aer si prin reglarea umiditatii interioare. 

Acest model vine echipat si cu un filtru din carbon antimiros care se va asigura ca alimentele tale isi vor pastra mereu savoarea, dar si cu un sistem de control digital.

eMAG reduceri combine frigorifice clasa A+

Compartimentul special EverFresh+ a fost proiectat pentru pastrarea prospetimii legumelor si verdeturilor pana la 30 de zile. Acesta regleaza nivelul umiditatii la interior, prin designul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite. 

NeoFrost Dual Cooling - Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost, asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor ventilati de aer ce actioneaza independent. 

Ion Guard - Aceasta functie neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosuri neplacute in interiorul frigiderului. Aerul din interiorul aparatului este mentinut curat si astfel alimentele pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp. 

Active odour filter - Filtrul activ de carbon elimina mirosurile neplacute, la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor. 

LED lighting - Asigura iluminarea optima, fara a incarca factura la energie electrica. Iluminare economica si performanta. 

eMAG reduceri combine frigorifice ieftine

Door open buzzer - Avertizarea sonora se activeaza in cazul in care usa frigiderului ramane deschisa mai mult de un minut. 

XXL Bottle Holder - Raft special pentru sticlele si recipientele cilindrice de dimensiuni mari. 

Bottle Rack - Suport cromat pentru sticle. 

Usi reversibile - Directia in care se deschid usile frigiderului poate fi schimbata, in functie de restrictiile spatiului. Usile pot fi montate in partea stanga sau in dreapta datorita designului inovativ si a balamalelor laterale suplimentare. 

Display touch control - Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit. 

Compartiment 0°C - Compartiment cu temperatura de Zero Grade, ideal pentru carne proaspata, peste si alimente cu o durata de viata mai scurta. Perfect pentru alimentele perisabile. 

Cooling Fan - Datorita ventilatorului montat in compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului si, totodata, va asigura performante mai bune de racire. 

Rafturi Safety Glass - Rafturile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil. 

eMAG reduceri combine frigorifice cu termostat reglabil

Functie congelare rapida - Iti permite congelarea preparatelor preferate uniform si intr-un timp scurt. 

Compartiment congelare rapida - Ventilatorul suplimentar plasat la nivelul celui mai inalt raft asigura circularea aerului rece si actioneaza rapid asupra alimentelor. Timpul de congelare este redus cu 10% fata de rafturile inferioare. 

Functie racire rapida - Tehnologia de racire rapida permite racirea bauturilor in doar 15 minute. Compartimentul este ideal pentru racirea a 4 doze sau a unei sticle de 1.5 litri. 

Eficienta energetica A+ - Aparatele frigorifice din clasa energetica A+ consuma cu pana la 24% mai putina energie electrica decat produsele similare din clasa A. 

Termostat reglabil - Sistemul de racire functioneaza impecabil cu un consum minim de energie iar temperatura poate fi reglata cu ajutorul unui termostat aflat la indemana si bine pozitionat pentru a nu fi actionat din greseala.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Star-Light

2. Combina frigorifica Star-Light CLFV-336A+, Clasa A+, Low Frost, 336 l, cu inaltimea de 186 de cm, Alb, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri combine frigorifice si beneficiaza de livrare pana in casa.

Pretul este AICI.

Combina frigorifica Star-Light CLFV-336A+ imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata. Este ideala pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica. Asta pentru ca, spre deosebire de modelele anterioare, CLFV-336A+ consuma cu pana la 20% mai putine resurse datorita clasei energetice A+. 

LOW FROST - CLFV-336A+ este dotata cu tehnologia LOW FROST, ce produce mai putina gheata in congelator, consuma mai putina energie si nu in ultimul rand permite o intretinere mai usoara a aparatului. 

Spatiu generos de stocare - Aceasta dispune de un spatiu de stocare mai mult decat generos, avand 8 compartimente in total si o capacitate de 336 l. Compartimentele iti ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate astfel incat sa poti stoca cu usurinta, o cantitate cat mai mare de alimente.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Samsung

3. Combina frigorifica Samsung RB33J3830SA/EF, 321 l, Clasa A+, No Frost, Compresor Digital Inverter, Dozator apa, Display, cu inaltimea de 185 de cm, Metal Graphite, beneficiaza de o reducere de 20% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

De asemenea, aparatul frigorific beneficiaza si de livrare pana in casa.

Pretul este AICI.

Sistemul de racire All-around raceste frigiderul in mod egal de la un colt la altul. Aerul rece este suflat prin deschideri multiple de la nivelul fiecarui raft, pentru a mentine o temperatura constanta, iar mancarea sa ramana proaspata. 

Stocarea obiectelor mai mari - Compartimentul mare de pe usa iti permite stocarea in siguranta a obiectelor mai mari in interiorul usii. Poate depozita cutii voluminoase de lapte si suc si doua randuri de conserve si sticle de bauturi. Elibereaza spatiul de pe raft si este excelent pentru petreceri. 

Cutie cu deschidere completa (congelator) - O deschidere ampla faciliteaza organizarea si scoaterea alimentelor, in timp ce se optimizeaza spatiul de depozitare. 

Iluminare cu LED - LED-urile lumineaza interiorul frigiderului fara a compromite puterea de racire. 

eMAG reduceri combine frigorifice cu sistem No Frost

Functioneaza inteligent, ramane tanar - Un compresor Digital Inverter regleaza automat viteza, ca raspuns la cererea de racire de la cele 7 niveluri. Consuma mai putina energie, minimizeaza zgomotul si reduce uzura pentru o performanta mai indelungata. 

Fara acumulari de gheata - Tehnologia No Frost previne acumularea de gheata si mentine o temperatura constanta in fiecare colt. De asemenea, raceste de aproape doua ori mai repede, solicitand mai putin sistemul de racire si sporind durabilitatea acestuia. 

Usor de gasit si de accesat - Raftul Easy Slide care gliseaza usor in interior si in afara, te ajuta sa depozitezi, sa organizezi si sa accesezi in mod eficient alimentele - rapid si usor, ajungand usor la alimentele din spate si din fiecare colt.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

 

Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close