Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare 4K cu diagonala mare, sub 1.300 de lei

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K cu diagonala mare, sub 1.300 de lei

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K cu diagonala mare, sub 1.300 de lei
26 Feb 2020   •   16:11

eMAG reduceri. Magazinul online emag.ro are reduceri in aceasta perioada la televizoare cu rezolutia 4K Ultra HD de la diferite branduri.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

In oferta sunt incluse televizoare care au reduceri si de peste 30%. In plus, ele pot fi cumparate in rate fara dobanda.

Noi am analizat oferta si am descoperit 3 televizoare care costa sub 1.300 de lei.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Android

1. Televizorul Smart Android 4K UHD LED Smart Tech, cu diagonala de 127 de cm, 50P28USA22, are o reducere de 31% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Pretul este AICI.

In plus, televizorul poate fi cumparat in rate fara dobanda.

Cu acest smart TV vei descoperi potentialul cu adevarat nelimitat al televizorului Smart de ultima generatie.

Toate aplicatiile pe care le ai pe telefonul mobil sau pe tableta le poti instala acum pe televizor si te poti bucura de divertisment pe ecran mare. 

Android, cel mai apreciat sistem de operare, vine acum preinstalat si insufleteste televizorul Smart SMT50P28USA22. Alege din cele aproape 3 milioane de aplicatii disponibile si extinde la maxim capabilitatile televizorului tau. Dintre cele mai apreciate aplicatii prezente, enumaram doar cateva: Netflix, Kodi, Hulu, Youtube, VLC Player. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart

Una din cele mai apreciate platforme pentru Smart TV este Aptoide. Cu ajutorul ei gasesti foarte rapid toate aplicatiile recomandate unde poti urmari filmele si serialele preferate. 

In configuratia standard, 2 porturi USB plug&play sunt preinstalate pe televizor. Puteti conecta astfel mouse-ul si tastatura wireless si va puteti relaxa in fotoliul preferat. 

WiFi integrat - Te conectezi la retea fara cabluri. Doar activezi WiFi-ul din meniu televizorului, accesezi routerul si gata, esti online pe internet. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Horizon

2. Televizorul LED Smart HORIZON, cu diagonala de 126 de cm, 50HL7590U, 4K Ultra HD, are o reducere de 31% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Pretul este AICI.

Televizorul poate fi cumparat in rate fara dobanda si beneficiaza de o garantie de 5 ani.

Cu acest televizor Horizon poti sa traiesti o experienta cinematografica in fata televizorului: paseste dincolo de ecran si transforma experienta vizuala intr-un spectacol de neuitat. Exploreaza o lume inedita, unde continutul de calitate, posibilitatile multiple si confortul sunt la indemana. Ai acces rapid la platforma dedicata HORIZON SMART TV ce contine un portofoliu generos de aplicatii pentru toata familia.

Tehnologia avansata 4K Ultra HD ofera gradul ideal de contrast si culoare pentru vizionarea continutului la calitate UHD. Cu noul HORIZON 4K UHD TV si o rezolutie de 4 ori mai mare decat a unui televizor Full HD, experimentezi o mai mare profunzime a detaliilor, iar calitatea imaginii este incredibil de vie si clara, chiar si atunci cand este vizualizata la distante apropiate de televizor.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD cu diagonala mare

High Dynamic Range (HDR) reprezinta extinderea contrastului si paletei de culori a unui televizor pentru a oferi o imagine mai realista si mai naturala decat televizoarele clasice. Astfel se pastreaza detalii atat in zonele cele mai intunecate cat si in cele mai iluminate dintr-un cadru.

Wide Color Gamut reprezinta o captura si procesare a imaginii care permite afisarea mai multor culori. Si nu doar mai multe culori, ci culori mai realiste. WCG este inca un pas spre imagini TV mai aproape de realitate. Este o imbunatatire care ofera o valoare adaugata mai ales in combinatie cu tehnologia High Dynamic Range (HDR).

Narrow Design. Televizorul are o margine discreta. Cu o margine ingusta, televizorul 4K UHD de la HORIZON ofera privitorului o experienta cu totul aparte. Suprafata de vizualizare extinsa si rama fina de jur imprejur sunt atuurile unui design care imbratiseaza necesitatile tale.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD cu diagonala peste 125 cm

Transforma sufrageria casei tale intr-o veritabila sala de cinema! Cu o simpla apasare a unui buton de pe telecomanda, ai acces la aplicatiile NETFLIX si AMAZON PRIME VIDEO care sunt integrate in platforma dedicata HORIZON SMART TV. Trebuie doar sa pregatesti popcornul si sa te relaxezi urmarind cele mai noi seriale, filme si blockbustere.

Modulul Wi-Fi integrat permite conectarea la internet a televizorului inteligent 4K UHD de la HORIZON fara a mai avea nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, ai acces deplin la continut online si posibilitati nenumarate direct de pe telecomanda televizorului HORIZON, toate astea din confortul sufrageriei tale.

Traieste din plin fiecare moment, mai ales atunci cand te joci sau urmaresti un film de actiune. Combinand rata de reimprospatare a ecranului cu procesarea unica a imaginilor, standardul Clear Motion Engine (CME) ofera o claritate de exceptie a imaginilor in miscare.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Star-Light

3. Televizorul Smart Android LED Star-Light, cu diagonala de 127 de cm, 50DM7500, 4K UHD, are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Pretul este AICI.

De asemenea, televizorul poate fi cumparat si in rate fara dobanda.

Fie ca vreti sa urmariti meciul echipei preferate, sa priviti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa urmariti serialul preferat, descoperiti magia culorilor vii cu televizorul Star-Light 50DM7500. Asadar, daca sunteti in cautarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

Cursivitatea imaginilor, claritate din orice pozitie - Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata am reusit sa marim unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat dumneavoastra veti putea viziona clar din aproape orice pozitie.

Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita intrarilor HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc, datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor. Selectati emisiunile preferate si programati orele de vizionare cu ajutorul functiei EPG care va fi in scurt timp noul dumneavoastra ghid TV, simplu si mereu la indemana.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD ieftine

Televizorul Star-Light este dotat cu cele mai noi tehnologii si beneficiaza de toate porturile necesare pentru a face mai usoara conectarea la orice sursa de semnal. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. Eliminati astfel decodorul vechi, cablurile eferente si o telecomanda suplimentara.

SmartTV - Cea mai simpla si completa interfata Smart TV este acum disponibila. Prin intermediul sistemului de operare ai acces instantaneu la toate tipurile de divertisment preferate precum si la o multitudine de aplicatii. Televizorul tau este un centru multimedia. Il poti folosi oricand sub aceasta forma, activarea functiei smart facandu-se cu doar o atingere de buton. Ai acces la aplicatiile online preinstalate, poti naviga pe orice pagina cu ajutorul browserului inclus si desigur poti urmari cele mai noi seriale si filme prin aplicatiile preferate.

Din momentul in care scoateti aparatul din cutie si pana il montati pe perete nu vor trece mai mult de 20 de minute. Instalarea este foarte rapida si o poate realiza oricine. Trebuie doar sa fixati piciorul de sustinere cu ajutorul accesoriilor livrate in pachet, asa ca veti putea viziona filmele preferate in cel mai scurt timp.

Priveste filmele preferate la cea mai mare rezolutie disponibila astazi. 3840 x 2160 pixeli pentru cea mai clara experienta video. Iar cu ajutorul optiunii Smart ai si continut suficient pentru a te delecta zi de zi cu aceasta calitate superba a imaginii.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close