Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD la preturi-soc in Crazy Summer Days

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD la preturi-soc in Crazy Summer Days

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD la preturi-soc in Crazy Summer Days
14 Aug 2019   •   14:20

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Emag.ro a dat startul ofertelor de vara, in campania Crazy Summer Days, care vine cu reduceri grozave la televizoarele de ultima generatie, cu rezolutie 4K.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit televizoare excelente care au acum reduceri de o treime din pret.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Sony

1. Televizorul Smart Android LED Sony BRAVIA, cu diagonala de 138,8 cm, 55XG8096, cu rezolutia 4K Ultra HD, are o reducere de 32% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Crazy Summer Days, precum si o extrareducere de 10%.

Veti descoperi un univers cu culori vii si detalii uimitoare pe acest televizor 4K HDR cu tehnologie de conversie extinsa prin 4K X-Reality™ PRO, afisajul TRILUMINOS si sistemul de operare Android TV™. 

Cu X-Reality™ Pro 4K, imaginile sunt extinse prin conversie, avand o claritate remarcabila, mai apropiata de calitatea 4K reala. Imaginile sunt mai clare si sunt imbunatatite in timp real, dezvaluind detalii suplimentare in ce priveste cartile si arhitectura bibliotecii. 

Veti vedea culori vii si reale peste tot in jurul dvs. Pentru a transforma culorile, afisajul TRILUMINOS apeleaza la o paleta cromatica mai larga, reproducand cu fidelitate fiecare umbra si ton din umbrele. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Sony Bravia

Deoarece televizoarele Sony au un buton Netflix dedicat, puteti incepe redarea in timp real doar printr-un singur clic.

Auditia poate fi la fel de realista ca vizionarea. ClearAudio+ regleaza fin sunetul pentru o experienta captivanta si emotionanta, care parca va invaluie. Indiferent ce vizionati, veti auzi mult mai clar si mai distinct muzica si dialogurile. 

Gasiti orice continut de divertisment, pe cat de repede puteti vorbi. Avand o functie de comanda vocala avansata, televizorul inteligent Android va permite sa va bucurati instantaneu de filme si emisiuni TV din aplicatii sau transmisii. 

Cablurile stau bine ascunse. Pastrati cablurile ascunse in suport si fixate cu dispozitivul de prindere furnizat.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

2. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 108 cm, 43RU7102, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere 32% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Crazy Summer Days.

PurColor - Vizioneaza continutul tau preferat si te bucuri de culori naturale, care ofera detalii la fel de clare ca in realitate. Ai o experienta de vizionare plina de culori.

Calitatea imaginii care te impresioneaza, realizata de un singur chip care controleaza culoarea, optimizeaza contrastul si controleaza HDR.

Cu acest televizor te vei bucura de imagini clare deoarece are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul Full HD. Acum poti vedea chiar si detaliile fine din fiecare scena.

UHD Dimming - Bucura-te de culori, de claritate si de nivelurile de contrast optimizate pentru tine. Functia Samsung UHD Dimming imparte si proceseaza ecranul in zone mici pentru a afisa detalii mai precise.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Samsung

Vizioneaza continut HDR la o claritate superioara. Samsung UHD TV iti ofera mai multe detalii, atat in scenele luminoase cat si in cele intunecate.

Cu ajutorul ecranului TV mare, mai multe detalii vor prinde viata. Vei trai fiecare moment al jocului, vei simti fiecare explozie si te vei afla chiar in mijlocul actiunii. Totul devine foarte real pe un ecran mai mare.

Designul este subtire, modern si elegant, potrivit oricarui spatiu de locuit.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD diagonala peste 100 cm

Televizorul devine si mai inteligent cu Smart Hub si One Remote. Tot continutul dorit la o apasare de buton, de pe set-top box pe consola, in aplicatii si live TV. Ai nevoie de o singura telecomanda.

Televizorul Samsung UHD poate fi punctul central al unui stil de viata nou, mult mai simplificat si mai conectat. Se conecteaza cu difuzoare sau dispozitive mobile chiar si apartinand altor marci.

AirPlay 2 - Televizorul Samsung UHD accepta dispozitive Apple pentru prima data. Cu AirPlay 2 integrat poti face streaming sau sharing de continut de pe dispozitivele Apple pe ecranul mare. Vizualizeaza continutul de pe iPhone, iPad sau Mac pe televizorul tau.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LED

3. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 de cm, 40NU7182, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Crazy Summer Days.

Bucura-te de imagini clare cu televizorul 4K UHD care are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul FHD. Acum poti vedea chiar si micile detalii din fiecare scena.

Vizualizeaza continut HDR cu o claritate mai buna si o expresie a culorii detaliata. Televizorul Samsung UHD iti ofera detalii mai clare in scenele luminoase si intunecate.

PurColour - Vizioneaza continutul tau preferat exprimat in culori naturale, care ofera detalii la fel de clare ca si cele reale. Obtine o experienta de vizionare mai colorata.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD in Crazy Summer Days

Cu acest Super Big TV vei vedea imaginea de ansamblu si vei experimenta divertismentul pe un ecran mult mai mare. Incearca o experienta cinematografica nemaipomenita sau simte atmosfera de la un eveniment sportiv ca si cum ai fi acolo.

Televizorul este subtire si elegant. Are un designul modern si elegant, care umple in mod natural spatiul tau, dandu-i o nota aditionala de rafinament.
 
Obtine divertismentul mai repede, mai usor si intr-un mod inteligent. Un asistent personal la dispozitia ta, o singura telecomanda pentru a controla totul si un hub simplu pentru a controla toate dispozitivele. Cauta mai putin, vizioneaza mai mult.

Profita la maximum de Samsung Cloud. Conecteaza facil dispozitivele tale smart de la Samsung pentru a sincroniza fotografii. Acum poti distribui fotografiile usor si le poti viziona pe televizor.

Steam Link - Savureaza jocurile PC cu actiune rapida pe televizor prin Steam Link. Jocurile tale preferate de pe calculator pe marele ecran fara sa fie nevoie sa te concentrezi asupra unui monitor mic.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close