Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 4 televizoare 4K mai ieftine si cu 5.900 de lei

eMAG reduceri. 4 televizoare 4K mai ieftine si cu 5.900 de lei

eMAG reduceri. 4 televizoare 4K mai ieftine si cu 5.900 de lei
11 Apr 2018   •   12:51
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. In aceasta perioada magazinul online emag.ro are o campanie dedicata televizoarelor cu cea mai buna rezolutie de pe piata, cea 4K Ultra HD.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 
Unele televizoare au reduceri ce ajung pana la 5.900 de lei.
 
Iata cateva dintre cele mai atractive oferte:

 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Horizon

 
1. Un televizor LED Smart Horizon, cu diagonala de 140 de cm, 55HL9910U, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 41% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.
 
Bucura-te de spectacolul naturii care evolueaza intr-un joc al luminilor si distreaza-te invaluit de puterea sunetului. Tehnologia avansata 4K Ultra HD ofera gradul ideal de contrast si culoare pentru vizionarea continutului la calitate UHD. Cu noul HORIZON AURORA 4K UHD TV si o rezolutie de 4 ori mai mare decat a unui  televizor Full HD, experimentezi o mai mare profunzime a detaliilor, iar calitatea imaginii este incredibil de vie si clara, chiar si atunci cand este vizualizata la distante apropiate de televizor.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Horizon

 
Cu o margine ingusta, televizorul 4K UHD de la HORIZON ofera privitorului o experienta cu totul aparte. Suprafata de vizualizare extinsa si rama fina de jur imprejur, sunt atuurile unui design care imbratiseaza necesitatile tale.
 
Transforma sufrageria casei tale intr-o veritabila sala de cinema! Cu o simpla apasare a unui buton de pe telecomanda, ai acces la aplicatia NETFLIX care este integrata in platforma dedicata HOS 2.0 (HORIZON SMART TV).
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Samsung

 
2. Televizorul LED Curbat Smart Samsung, cu o diagonala generoasa de 163 de cm, 65KU6172, 4K Ultra HD, are o reducere de 5.900 de lei in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.
 
Cu HDR Premium, va puteti bucura de detalii nemaivazute pana acum in cele mai luminoase parti ale ecranului TV, in timp ce urmariti continut HDR. O experienta ca de cinematograf, cu adevarat HDR, disponibila in sfarsit chiar in sufragerie.
 
Experimentati detaliile pline de viata cu rezolutia UHD, de 4 ori mai mare decat a unui televizor Full HD. Datorita culorilor realiste si luminozitatii optimizate, continutul vizualizat va va surprinde in mod placut. Procesul unic UHD Upscaling in 4 pasi, dezvoltat de Samsung, imbunatateste modul in care continutul video si jocurile preferate sunt redate, asigurandu-le cea mai buna rezolutie posibila.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

 
Tehnologia proceseaza semnalul de intrare astfel incat materialul sursa sa fie afisat la o calitate cat mai apropiata de cea UHD. In plus, sunt alocate resurse ale procesorului spre anumite zone ale imaginii care necesita accentuarea detaliilor. Prin acest proces revolutionar, continutul conventional devine impresionant.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart LG

 
3. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 139 de cm, 55UH668V, 4K Ultra HD, are o reducere de 2.950 de lei in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.
 
Tehnologia HDR Pro ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare exacte in fiecare scena. Astfel continutul redat va reproduce imagini vibrante si clare.
 
Cu ColorPrime Pro te poti bucura de intregul spectru de culori plin de tente si nuante coloristice despre care nici nu ai stiut ca exista. Vei vedea lumea cu mai multa profunzime pe masura ce fumusetea ascunsa iese la iveala.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LG

 
Panoul mentine culorile vibrante din unghiuri largi de vizualizare si pe toata suprafata ecranului. Acesta iti va permite sa te bucuri de culori vii din orice parte ai privi.
 
Experimenteaza un raport de contrast imbunatatit cu imagini mai vii si realiste. 3D Color Mapping reda culorile apropiate de cele naturale, datorita algoritmului 3D Gamut Mapping. Culorile vor fi mai clare si naturale, iar distorsiunile de culoare vor fi reduse la minim.
 
Local Dimming imparte ecranul televizorului in mai multe blocuri de ajustare a luminozitatii. Pentru ca lumina este controlata in unitati de blocuri, se pot reda in mod clar detaliile in fiecare zona a ecranului. Ecranul va reda un negru mai profund, impreuna cu imagini mai clare.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Sharp

 
4. Televizorul LED Smart Sharp, cu diagonala de 164 de cm, LC-65CUG8052E, 4K Ultra HD, are o reducere de 3.000 de lei in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.
 
Toate televizoarele Sharp peste 32 inchi sunt dotate cu sisteme de sunet proiectate special si integrate prin sistemul harman/Kardon pentru o adevarata experienta cinematografica.
 
Conexiune TV wireless: conectati PC-ul fara fir ori un dispozitiv Android la televizor pentru a trimite imediat fisierele media pe un ecran mare. Este o modalitate foarte buna pentru a prataja fotografii si clipuri video, impreuna cu prietenii si familia.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Sharp

 
Tehnologia ACE PRO Engine puternica optimizeaza imagininea si imbunatateste semnalele video pentru o reproducere fidela a culorilor, claritate imbunatatita si zgomot de imagine redus. Rezultatul este o imagine clara si naturala.
 
Designul televizorului este exceptional, modern, cu finisaje frontale de aluminium, potrivit oricarei incaperi din casa ta. Premiul “reddot design award” primit in 2016 certifica acest lucru. Sistemul audio integrat poarta semnatura harman/kardon® pentru a intensifica experienta audio.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
El este românul ucis în Congo de o rachetă. Ar fi împlinit 23 de ani peste 6 zile
x close