Antena 3 CNN Economic Florin Cîțu, despre problemele de la City Insurance: "Mă voi asigura că nu vor avea de suferit clienții"

Florin Cîțu, despre problemele de la City Insurance: "Mă voi asigura că nu vor avea de suferit clienții"

Premierul Florin Cîțu a spus, sâmbătă, că se va asigura că toți clienții City Insurance nu vor avea de suferit, după problemele apărute la această compania de asigurări. 

Florin Cîțu, despre problemele de la City Insurance: "Mă voi asigura că nu vor avea de suferit clienții"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    18 Sep 2021   •   13:51

"Există un fond de garantare, mă voi asigura că toți clienții City Insurance nu vor avea de suferit", a spus, sâmbătă, premierul Cîţu, întrebat despre această chestiune.

Şeful Guvernului a precizat că așteaptă analiza specialiștilor în ceea ce privește falimentul City Insurance.

"Există un reglementator.... Mă voi asigura că toți clienții nu vor avea de suferit. Vreau să văd evaluarea celor de la ASF (...) falimentul este parte din capitalism, trebuie să aflăm dacă nu a fost ascuns, dacă nu a fost o fraudă. 

Nu am astfel de informații. Există un fond de garantare care va asigura că nici un client nu va pierde polița de asigurare", a declarat prim-ministrul Florin Cîțu.

Autoritatea de Supraveghere Financiară a hotărât să retragă autorizația de funcționare a Societății City Insurance și a constatat intrarea în starea de insolvență. Compania care intră în faliment era liderul de piață în domeniul asigurărilor RCA.

×
Subiecte în articol: City Insurance Florin Cîțu
Parteneri
Schimbări majore la facturile de curent! Noi informații utile pentru clienți
x close