Antena 3 CNN Economic Imobiliare Videanu a înşelat Biserica şi a obţinut cel mai râvnit teren de pe marginea lacului Snagov (VIDEO)

Videanu a înşelat Biserica şi a obţinut cel mai râvnit teren de pe marginea lacului Snagov (VIDEO)

Videanu a înşelat Biserica şi a obţinut cel mai râvnit teren de pe marginea lacului Snagov (VIDEO)
Sursa foto: videanu
07 Apr 2010   •   20:53

Adriean Videanu a înşelat Biserica Ortodoxă, iar aceasta l-a ?miruit" cu un teren de vis, scrie Cornel Nistorescu pe Cotidianul.ro. Fostul primar al Capitalei s-a ales cu cel mai râvnit teren de pe marginea lacului Snagov. În schimb, el le-a facilitat mai-marilor bisericii Ortodoxe construirea Catedralei Mântuirii Neamului.

Potrivit Cotidianul.ro, terenul pe care Adriean Videanu şi-a construit vila de la Snagov a fost obţinut de la Biserica Ortodoxă din Ciofliceni printr-o concesiune pe 99 de ani. Preţul a fost de numai 101 euro pe an. Evident, întreaga sumă a fost achitată pe loc, aşa că Adriean Videanu alături de întreaga familie şi-a făcut acolo o casă de proporţiile unui mausoleu.

Se pare totuşi că acest cadou al bisericii avea de fapt alt preţ decât cel plătit în lei de Videanu. Mai marii bisericii de la Mitropolia Munteniei şi Dobrogei şi de la Arhiepiscopia Bucureştilor aveau de fapt nevoie de sprijinul său la obţinerea aprobărilor necesare amplasării Catedralei Mântuirii Neamului. Şi aşa s-a şi întâmplat. La nici un an de la intrarea în posesie a terenului de către Videanu, Consiliul General al Capitalei anunţa că a aprobat PUZ-ul terenului pe care urma să fie construită Catredrala.



Antena3

×
Subiecte în articol: Videanu Biserica ortodoxa
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close