Antena 3 CNN Economic Nicușor Dan: "Au început lucrările de schimbare a conductelor vechi de 30 de ani de pe Bulevardul Timișoara"

Nicușor Dan: "Au început lucrările de schimbare a conductelor vechi de 30 de ani de pe Bulevardul Timișoara"

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță, astăzi, că au început lucrările de schimbare a conductelor vechi de pe bulevardul Timișoara.

Nicușor Dan: "Au început lucrările de schimbare a conductelor vechi de 30 de ani de pe Bulevardul Timișoara"
Sursa foto: facebook.com/Nicusor Dan
de Milena Niță    |    05 Sep 2023   •   14:16

"Au început lucrările de schimbare a conductelor vechi de pe Bd. Timișoara. Au fost deja dezafectați 300 de metri de țeavă veche. 

Se schimbă țevi ruginite, vechi de 30 de ani, cu conducte noi, dotate cu senzori de detecție a avariilor.

Lucrările de modernizare a rețelei de termoficare din această zonă se desfășoară pe o distanță de 3,6 km, între intersecțiile Bd. Timișoara – Str. Brașov și Bd. Timișoara – Bd. Doina Cornea, iar reabilitarea acestor conducte va îmbunătăți furnizarea energiei termice către cartierele Drumul Taberei, Militari sau Rahova. 

Compania Municipală Energetica Servicii și-a propus terminarea lucrării până la sfârșitul anului", a anunţat edilul Nicușor Dan, marţi, pe pagina de Facebook.

?Au început lucrările de schimbare a conductelor vechi de pe Bd. Timișoara. ?Au fost deja dezafectați 300 de metri de...

Publicată de Nicușor Dan pe Marţi, 5 septembrie 2023

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close