Antena 3 CNN Economic Oferte eMAG la centrale termice. Cele mai călduroase 3 reduceri de azi

Oferte eMAG la centrale termice. Cele mai călduroase 3 reduceri de azi

Oferte eMAG la centrale termice. Cele mai călduroase 3 reduceri de azi
23 Aug 2018   •   12:11

Oferte eMAG la centrale termice. Pentru o iarnă cât mai confortabilă, vă recomandăm câteva reduceri extraordinare la centrale termice și alte soluții de încălzire. 

Pentru a profita de toate reducerile oferite de site-ul emag.ro la centrale termice, intrați aici.

În aceste zile, la eMAG sunt disponibile numeroase oferte la centrale termice. Mai jos vă prezentăm trei dintre cele mai avantajoase.

Top 3 oferte eMAG la centrale termice

1. Termoșemineu centrală peleți Fornello Royal 25 kw

Termosemineul pe peleti fornello Royal 25 poate asigura incalzirea in toata casa. Pe langa aspectul placut si designul frumos, aceasta soba poate functiona ca o centrala termica pentru ca se poate racorda la calorifere.

Are un rezervor de peleti ce trebuie umplut periodic. Arderea peletilor se face cu eficienta de 90 – 93% si autonomia la soba pe peleti variaza in functie de izolatia casei, temperatura exterioara si alti factori ajungand la intervale cuprinse intre 15 pana la 36 ore. Pentru o functionare buna trebuie folositi peleti de inalta calitate cu diametru de 6 mm, care sunt arsi cu un consum de 0,8 /- 3 kg/h in functie de treapta in care functioneaza.

Cosul pentru evacuarea gazelor arse are racordul de 80mm la soba si trebuie scos in exteriorul cladirii. Un grad sporit de confort este asigurat de functionarea automata si programarea saptamanala. Astfel soba pe peleti poate merge automat fara sa intervi asupra ei si poate fi programata sa porneasca si sa se opreasca. Cu ajutorul telecomenzii poti creste temperatura de ambianta stand confortabil pe fotoliu, fara sa trebuiasca sa te deplasezi.

Puteți cumpăra această soluție de încălzire cu o reducere de 30 la sută, prinsă în oferta eMAG la centrale termice, de aici.

Top 3 oferte eMAG la centrale termice

2. Centrala murala in condensare Ariston Alteas One Net 35

Centrala termica Ariston Alteas One Net 35 EU 35 KW  beneficiaza de tehnologie de condensare noua si patentata, are panou frontal si interfata din sticla neagra, se amplaseaza mural, are o putere termica de 35 kw, tiraj fortat si este destinata pentru incalzire si preparare apa calda menajera in regim instant.

Echipamentul functioneaza pe combustibil gazos, se incadreaza in clasa energetica A+ si este pregatit pentru functia Ariston Net cu Modul WI_FI inclus in placa electronica a centralei.  Cu termostatul Cube furnizat ca standard in cazan, puteti gestiona temperatura camerei prin intermediul telefonului, astfel incat sa aveti tot materialul necesar in interiorul ambalajului cazanului.

Puteți cumpăra această centrală termică aici.

Top 3 oferte eMAG la centrale termice

3. Centrala termica GB172i-24 KD inclusiv Kit AZB916

Noul design al centralei termice Logamax plus GB172i contine sticla titan Buderus rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, o inovatie atat din punct de vedere tehnic, cat si al impactului vizual.

Designul din sticla, disponibil in culorile alb sau negru, se integreaza perfect in orice tip de arhitectura.

  • Centrala termica are suflanta si functioneaza cu tiraj fortat.
  • Display digital; aprindere electronica; putere modulata continuu.
  • Adecvat pentru instalatii de incalzire prin pardoseala.
  • Suflanta (ventilator) cu reglare a turatiei.
  • Arzator cu preamestec; senzor de temperatura si termostat pentru sistemul de incalzire.
  • Pompa instalatiei este Low-Energy; sistem automat de aerisire; supapa de siguranta, manometru, vas de expansiune 12 litri.
  • Prioritate de ACM; vana cu 3 cai cu motor.
  • Schimbator de caldura in placi pentru preparare apa calda menajera.

Puteți profita de o reducere de 21 la sută la acest produs, în cadrul unei oferte eMAG la centrale termice, dacă intrați aici.

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close