Antena 3 CNN Economic (P) Gentlemen's Corner demontează câteva mituri

(P) Gentlemen's Corner demontează câteva mituri

(P) Gentlemen's Corner demontează câteva mituri
02 Iun 2014   •   08:12

 Barbatul modern este dinamic si ambitios. Ii place sa fie admirat de catre ceilalti si acesta este un lucru bun. Asadar, barbatul zilelor noastre are toate motivele sa se imbrace bine, in fiecare zi a anului si cu fiecare ocazie. Inceputul verii este un moment potrivit pentru innoirea vestimentatiei.

            La Gentlemen's Corner va asteptam cu o gama completa de articole si tesaturi pentru garderoba masculina si lucram saptamanal costume la comanda, business sau ceremonie in cele mai variate croieli sau materiale. Cu toate acestea, intalnim domni care ne viziteaza, avand gata pregatit un set de scuze aparent bine intemeiate pentru a justifica alegeri vestimentare mai putin inspirate sau documentate. Ne-am propus in continuare sa demontam cateva mituri si scuze privind alegerea unui costum, venind in acelasi timp cu solutii si idei.

Mitul nr. 1

„Un barbat nu trebuie sa aloce timp pentru un costum, oricum isi gaseste ceva care sa-i vina in orice magazin”.

Orice croitor sau consilier vestimentar cu experienta va va spune ca, indiferent cat de bun ar fi materialul dintr-un costum, daca acesta nu este adaptat masurilor dumneavoastra, nu va reprezenta in final decat un compromis. De aceea, atunci cand planuiti achizitia unui costum, ganditi-va inainte ce doriti si rezervati-va timp pentru cautari. Un costum de serie bine realizat, dintr-un material de calitate superioara, cum este lana Vitale Barberis din costumele Gentlemen's Corner reprezinta o optiune foarte buna si  rapida, iar un costum Gentlemen's Corner “made to measure” reprezinta o optiune personalizata, dar necesita cca 3 saptamani pentru a fi gata.

Mitul nr. 2

“Imi doresc ceva special, dar nu pot lua o decizie inainte sa ma vad imbracat cu un anumit model”.

In intampinarea clientilor care se afla la prima alegere a unui costum, la Gentlemen's Corner avem in stoc peste 15 modele de costume de ceremonie si peste 25 modele de costume si sacouri business. Pentru cei ce-si doresc un costum la comanda, avem la sediu cataloagele cu cele mai noi si exclusiviste colectii de tesaturi de la Drapers, Cerruti sau Holland & Sherry, precum si renumitele materiale Loro Piana, Carnet sau Valentino. Iar daca vi se va parea o misiune dificila sa alegeti din peste 4000 de coduri de tesaturi, tot ce trebuie sa faceti este sa aveti incredere in experienta bogata a croitorilor si consilierilor nostri, care vor sti cu siguranta sa va ghideze catre cea mai buna alegere.

Mitul nr. 3

“Imi este foarte greu sa aleg deoarece nu am informatii suficiente si nu pot determina daca investitia mea este justificata”.

Este foarte interesant faptul ca in momentul cand un barbat porneste in cautarea unei masini, a unei unelte sau a unui telefon nou, a citit deja tot ce se poate citi despre tema respectiva. A vazut deja toate fotografiile si are bagajul de cunostinte tehnice egal cu al unui angajat al firmei respective. Nu acelasi lucru se intampla cand pleaca in cautarea unui costum. Stimati domni, este masculin sa cauti unelte sau gadget-uri, dar la fel de masculin este si sa cauti un costum bun.

Intalnim adesea domni care efectiv nu stiu de unde sa inceapa cautarile. Prin urmare, strabat magazin dupa magazin, probeaza diverse idei si tot indecisi raman. Indoiala lor provine mai ales din faptul ca au informatii insuficiente pentru a decide care este cea mai buna alegere pentru ei. Acestora le spunem: nu cumparati! Informati-va mai intai. Puneti intrebari despre provenienta materialelor, despre calitatea lor, despre istoria stilulului in general si despre stilul unui anumit brand in particular. Aflati povestile tesaturilor si traditiile furnizorilor, vorbiti despre intentiile si asteptarile dumneavoastra. Investiti intotdeauna in lucruri de bun gust si de calitate. Va asteptam la show-room-ul Gentlemen's Corner, la parterul unei vile interbelice, intr-o atmosfera de eleganta si rafinament, sa vedeti lucruri de calitate, materiale deosebite, sa intelegeti povestea din spatele unor produse. Apoi puteti face o alegere corecta. Nu cumparati ceva doar pentru ca cineva va spune ca este la moda sau in trend. Cumparati ceva pe care sa-l purtati cu mandrie si peste cativa ani. Alegeti lucruri cu substanta, produse ce imbina designul cu materialele de calitate.

Mitul nr. 4

“Nu este de bun augur sa te imbraci mai bine decat restul anturajului tau”.

La Gentlemen's Corner dorim sa va oferim lucruri deosebite si interesante, sa va introducem intr-o atmosfera a bunului gust si a elegantei. Speram ca ideile noastre sa va miste, sa va puna pe ganduri, iar produsele noastre sa va daruiasca cele mai placute experiente. Puteti fi sigur ca acest lucru va insemna si sa fiti imbracat mai bine ca multi altii, cu un costum care nu se demodeaza peste 6 luni si in care va veti simti excelent. Si veti avea doar de castigat, caci un barbat elegant atrage doar respectul si increderea celorlalti si nicidecum comentarii negative.

Mitul nr. 5

“Un costum de nunta se poarta doar o data in viata”.

De aici domnii evolueaza in 2 directii posibile: fie nu dau atentie acestui costum si nu se informeaza prea mult, alegand un costum “la moda” sau unul care pare o optiune acceptabila, fara sa tina cont de materiale si regulile ceremoniei, fie cauta luni in sir “costumul perfect”, irosindu-si timpul si energia deoarece inca nu stiu ce inseamna de fapt costumul perfect.

In primul rand ar trebui spus ca orice domn are nevoie in garderoba de cel putin un costum de ceremonie. Cu siguranta va veti lovi de diverse ocazii in care va trebui sa va imbracati intr-un astfel de costum.

La Gentlemen's Corner va propunem costume de ceremonie elegante, clasice, cu tuse moderne moderat alese. Astfel, costumul de ceremonie devine o investitie pe termen lung si o piesa a garderobei pe care sa o purtati cu mandrie si peste cativa ani. 

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close