Antena 3 CNN Economic (P) Gentlemen`s Corner împlineşte 5 ani

(P) Gentlemen`s Corner împlineşte 5 ani

(P) Gentlemen`s Corner împlineşte 5 ani
15 Dec 2014   •   09:40

În luna decembrie Gentlemen`s Corner împlineşte 5 ani de activitate.


Au fost 5 ani cu multă muncă, cu multe idei frumoase, în care sperăm că ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor şi al încrederii pe care ni le-aţi arătat. Am investit în mod continuu în ideea creării unui loc (virtual şi fizic) deosebit destinat domnilor, în care să fii tratat special, aşa cum îţi doreai.

Pentru noi “Gentlemen” înseamnă: bun gust, bun simţ, educaţie, caracter, onoare.

Încă din 2010 Gentlemen`s Corner este o marcă înregistrată pe teritoriul Comunităţii Europene (Community Trade Mark).

Dacă iniţial am lucrat sub numele nostru cămăşi şi butoni, treptat am introdus cravatele şi batistele din mătase, apoi costumele, pantofii şi elemente de marochinarie. În acest moment oferim o ţinută completă atât în varianta de serie, cât şi în varianta la comandă. Producţia de serie înseamnă din start un numar limitat de bucăţi.

Vă oferim de 2 ani serviciul de croitorie, în care ajustăm produsele noastre de serie, dar şi putem executa veste, sacouri, pantaloni sau papioane. Lucrăm costume la comandă, unde colaborăm cu o fabrică din Romania, necesitând o probă iniţială (luarea măsurilor) şi o probă finală, costumul venind finisat, dar putem lucra şi în mod traditional, unde costumul se construieşte pas cu pas, necesitând pe lângă vizita iniţială, alte minim 3 probe.

Vă punem la dispoziţie ţesături de la cei mai renumiţi producători din lume: Vitale Barberis Canonico, Cerruti, Carnet, Drapers sau Loro Piana din Italia, Holland & Sherry din Marea Britanie. Datorită colaborării deosebite avute cu aceste brand-uri am reuşit să vă oferim preţuri foarte bune la materiale extraordinare.

Realizăm cămăşi la comandă de peste 4 ani şi folosim cele mai bune materiale disponibile la nivel mondial: Cotonificio Albini şi Tessitura Monti Italia, Somelos Portugalia. Cotonificio Albini ne-a onorat cu titlul de `Premium Ambassador` al sau.

Cravatele Gentlemen`s Corner sunt lucrate doar din mătase în România, dar şi în Italia. Ne mândrim cu cravatele Six Fold sau Grenadine lucrate în Italia.

Pantofii Gentlemen`s Corner sunt din gama ceremonie, business sau casual şi sunt lucraţi în România.

Foarte important pentru noi a fost oferirea unor produse cât mai bune, dar şi a unor produse exclusiviste pentru a oferi o experienţă completă. Colaborăm cu brand-uri de nivel mondial precum Valentino, Barker, Tateossian, Montegrappa, S.T. Dupont, CK Calvin Klein, TF Est.1968, Milus, Waldmann, Visconti sau Carlo Pignatelli.

Avem produse în stoc sau putem aduce la comandă. Încercăm să vă oferim aceste mărci de lux la preţuri cât mai bune şi la nivelul recomandat de producători. Pantofii Barker England sunt disponibili doar la noi în România, iar la mărci precum Valentino sau Tateossian suntem printre puţinii dealeri din România.

Am rămas fideli ideii de eleganţă şi calitate la un pret corect. Am renunţat la colaborarea cu anumiţi furnizori sau mărci, care nu întruneau condiţiile noastre şi ne mărim constant portofoliul cu mărci deosebite.
Vă propunem o ofertă specială cu ocazia împlinirii a 5 ani de activitate: La orice costum/palton pe comandă vă oferim un cadou în valoare de 20% în produse (vă puteţi alege orice produse).

Pentru comanda online vă vom oferi 55 de produse la cel mai bun preţ.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close