Antena 3 CNN Economic (P) HAINE ONLINE

(P) HAINE ONLINE

(P) HAINE ONLINE
22 Apr 2014   •   13:27
Primavara este anotimpul noilor inceputuri, in care simtim mai mult decat de obicei nevoia sa ne reinventam  printr-o schimbare de look, fie ca este vorba despre o coafura indrazneata, un nou stil de machiaj sau o garderoba chic, care sa ne reflecte personalitatea.  Si pentru ca nu este mereu usor sa alegi piesele potrivite care sa te scoata din anonimat, iti propunem o selectie de outfit-uri care iti vor satisface pofta de schimbare in noul sezon.

Pentru acelea dintre noi care viseaza la un look elegant, brand-ul  L’Avenue a pregatit un top negru, realizat din matase semitransparenta, perfect atat pentru a compune tinute business, cat si pentru aparitii ultra-chic, dupa orele de program.

Daca ti-ai propus sa adopti o atitudine ”tough”, L’Avenue iti  propune un top asimetric, decorat cu tinte argintii, potrivit pentru un outfit urban-cool.

Pentru situatiile in care vrei sa te simti ca o vedeta, acelasi brand a creat o rochie bicolora cu paiete aurii, in care te vei simti ca o vedeta.  Poart-o cu o pereche de pantofi eleganti pentru a obtine o tinuta desprinsa de pe Covorul Rosu.



Bluza L’AVENUE, 120 LEI                            


TOP L’AVENUE, 99 LEI



ROCHIE L’AVENUE, 189 LEI

Nu am uitat nici de accesorii, doar ele pot să ridice sau să distrugă o ținută – urmatoarele trei perechi de pantofi iti vor transforma tinutele in adevarate declaratii de stil.

Completează o ținută elegantă cu această pereche de sandale de culoare neagră, semnata Elisabetta Franchi.

O pereche de pantofi cu imprimeu leopard, semnați Charlotte Olympia reprezintă alegerea ideală pentru momentele în care te simți “wild”.

Speciale pentru o divă contemporana, aceste sandale Charlotte Olympia reprezinta o declaratie de rafinament. Purtandu-le la petrecerile sezonului vei obtine cu siguranta statutul de fashionista autentica.



Sandale ELISABETA FRANCHI, 1098 lei


Pantofi CHARLOTTE OLYMPIA, 2370 lei


Sandale CHARLOTTE OLYMPIA, 2580 lei


Cu atâtea opțiuni tentante, tot ce îți rămâne de făcut este să alegi piesa preferată și să te lași admirată în această primavară.

Produsele prezentate se găsesc online pe site-ul  lavenue.com

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close