Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la aparate foto. Cele mai bune oferte de astăzi

Reduceri eMAG la aparate foto. Cele mai bune oferte de astăzi

Reduceri eMAG la aparate foto. Cele mai bune oferte de astăzi
08 Oct 2019   •   13:21

Dacă sunteți în căutarea unui aparat foto sau accesorii, magazinul online emag.ro vă oferă numeroase reduceri foarte bune.

Pentru a profita de ofertele eMAG la aparate foto, intrați aici.

Pasionații de fotografie au de unde să aleagă. Fie că optați pentru un aparat profesional, DSLR, sau pentru aparate foto compacte, aici găsiți cele mai bune oferte ale zilei.

Reduceri eMAG la aparate foto compacte

Cum vacanța de vară se apropie, un aparat foto compact poate fi o alegere excelentă pentru imortalizarea momentelor de relaxare.

Există oferte excelente la eMAG, cum ar fi cea la camera foto subacvatică EasyPix, care poate fi cumpărată de pe magazinul online cu o reducere de 41 la sută. Acest aparat foto vine în mai multe culori, având încărcător și acumulatori, cât și capacitatea de a realiza fotografii de 16 megapixeli.

Oferte foarte generoase sunt și la aparatele digitale Nikon, care pot fi achiziționate de la emag.ro cu un discount de 31 la sută.

Pentru a profita de întreaga serie de reduceri eMAG la aparate foto, intrați aici.

Reduceri eMAG la aparate foto Canon

Aparatele foto Canon beneficiază de numeroase reduceri la eMAG. Modelul de 18Mp, cu obiectiv de 15-45 mm, are un discount de 20 la sută din preț.

Dacă sunteți în căutarea unui obiectiv Canon, atunci modelul de 70-200 mm, f/4.0 L USM, vine la pachet cu o reducere de 15 la sută.

Pentru toate aceste oferte și multe altele de la emag.ro, la aparate foto și accesorii Canon, intrați aici.

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close