Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la mașini de spălat. Oferte imbatabile

Reduceri eMAG la mașini de spălat. Oferte imbatabile

Reduceri eMAG la mașini de spălat. Oferte imbatabile
02 Iun 2020   •   15:53

eMAG reduceri la mașini de spălat. Dacă aveți nevoie de o mașină de spălat rufe, magazinul online emag.ro vă oferă astăzi numeroase produse cu reduceri consistente de preț.

Pentru a profita de discount-urile eMAG la mașini de spălat rufe, fie că este vorba de modelele cu încărcare verticală sau de cele cu încărcare orizontală, intrați aici.

eMAG reduceri la mașini de spălat. Top 3 oferte

3. Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash

Spalarea rufelor este mult mai simpla cu caracteristicile smart inovatoare de la Samsung. Smart Control va permite sa controlati si sa monitorizati de la distanta ciclul de spalare, folosind o aplicatie smartphone. De oriunde din interiorul sau din afara casei, il puteti porni sau pune in pauza instantaneu si puteti monitoriza selectiile ciclului de spalare, timpul ramas si alertele la terminare.

Tehnologia Eco Bubble face posibila o curatare puternica, chiar si la temperaturi scazute. Detergentul se transforma in spuma, astfel incat patrunde rapid prin material si elimina cu usurinta murdaria, in acelasi timp protejand materialul si economisind energie.

Inclus în campania de reduceri eMAG la mașini de spălat, acest model economic beneficiază de un discount de 25 la sută.

Puteți cumpăra mașina de spălat rufe Samsung de aici.

eMAG reduceri la mașini de spălat. Oferte 

2. Masina de spalat rufe Bosch WAY32891EU

Mașina de spălat rufe Bosch este mai eficienta cu 30% fata de cea mai buna clasa energetica. Detecteaza si inlatura cele mai comune 16 tipuri de pete.

Mai mult, dispune de un sistem de utilizare usoara cu indicarea consumului de apa si energie.

Această mașină de spălat rufe foarte performantă beneficiază astăzi de o reducere de preț de 23 la sută.

Vă puteți convinge aici.

eMAG reduceri la mașini de spălat 

3. Masina de spalat rufe MIELE WMV 960 WPS

Miele  WMV 960 WPS PWash&TDos XL Tronic MC ofera panou de comanda drept cu afisaj digital TouchTronic cu caractere albe, usa cu deschidere la dreapta, diametru usa 46 cm, tambur cu o capacitate 64 litri, pentru 9 kg de rufe.

Programe de spalare: Bumbac, Delicate, Sintetice, Lana spalare manuala, Denim, Camasi, Express 20, Quick PowerWash, SteamCare, Automatic+, Improspatare, Culori inchise, Pilote cu puf, Outdoor, Impermeabilizare, Clatire, Apretare, Matase, Imbracaminte sport, Articole cu captuseala din puf, Perdele, Articole noi, Perne, Evacuare si centrifugare, Bumbac Eco și Curatare masina.

Acest model face parte din campania eMAG reduceri la mașini de spălat și vine la pachet cu un discount de 19 la sută.

Pentru a beneficia de reducere, intrați aici.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close