Antena 3 CNN Economic Sărbătorește românește împreună producătorul de încălțăminte Marelbo

Sărbătorește românește împreună producătorul de încălțăminte Marelbo

Pe lângă bucatele tradiționale și imnul fredonat cu mândrie, poartă produse fabricate cu drag aici, la noi în țară. Mai exact, în inima Bucovinei, unde timpul este mai răbdător, iar oamenii transmit cu migală meșteșugurile prin generații.

Sărbătorește românește împreună producătorul de încălțăminte Marelbo
de Georgiana Adam    |    01 Dec 2020   •   13:40

Marelbo, producătorul român de încălțăminte din piele naturală te invită să sărbătorești Ziua Națională așa cum știi mai bine.

Marelbo este un producător pasionat care, de 35 de ani, lucrează fără strop de oboseală la cele mai comode perechi de pantofi pentru toată familia. Este mai mult decât o afacere. Este un loc în care s-au dezvoltat sute de oameni, iar numele Marelbo a crescut odată cu ei. Este un loc încărcat cu energia bună a oamenilor. Un loc cu idei. Cu schițe. Și cu multă încălțăminte.

Dacă nu ai intrat pe site-ul producătorului Marelbo, te invităm să o faci. Vei descoperi o colecție diversă de încălțăminte care are în plan toata familia, de la cel mai jucăuș pas, până la cel mai hotărât.

Ghetuțe de sezon, cizme elegante, pantofi sport sau casual, toate sunt pregătite să ajungă la tine. Și toate sunt realizate din piele naturală de calitate. Dacă ai cumpărat, felicitări. Asta înseamnă că ai ales să susții meșteșugul românesc să depășească o perioadă dificilă și ai ales să faci alegeri chibzuite. Pentru tine și pentru familia ta.

1 Decembrie este despre tine. Și despre noi. 1 Decembrie este despre tradiție și valori. Despre ceea ce realizează cu drag și ce se fabrică cu patos. Este despre oameni și despre bunătatea din interiorul lor. Ei bine, Marelbo promovează toate aceste atribute prin ceea ce face, tocmai de aceea le scoate în față ori de câte ori are ocazia, fără să riște să sune redundant. Când există pasiune, nu există redundanță. Iar noi suntem pe deplin de-acord.

Cumpără încălțăminte românească din dulcea Bucovină și sprijină un meșteșug de familie care a cunoscut 35 de ierni. Unele mai grele decât altele. Totuși, astăzi este mai „mândru” ca niciodată. Pentru că este „călit”. Și pregătit pentru mai mult. Și mai bine.

De 1 Decembrie, fă alegeri românești. Începe cu Marelbo. Pașii tăi hotărâți de astăzi sunt reușitele mari de mâine. Aici, în România.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close