Antena 3 CNN Economic Programul care-ți poate aduce 20.000 de euro. Ce trebuie să faci pentru proiectele destinate copiilor

Programul care-ți poate aduce 20.000 de euro. Ce trebuie să faci pentru proiectele destinate copiilor

Startup-urile care dezvoltă proiecte ce au în vedere un impact pozitiv asupra copiilor și adolescenților din România se pot înscrie în programul Innovators for Children, creat în 2019 de Impact Hub Bucharest și Impact Hub Basel.

Programul care-ți poate aduce 20.000 de euro. Ce trebuie să faci pentru proiectele destinate copiilor
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    15 Apr 2022   •   13:56

Astfel, copiii și adolescenții care se înscriu în programul Innovators au șansa să câștige o finanțare nerambursabilă în valoare de 20.000 de euro, potrivit economica.net.

"Suntem foarte entuziasmaţi să cunoaştem o nouă serie de soluţii cu sens şi impact pentru copiii şi adolescenţii din România, mai ales că experienţa primelor trei ediţii a arătat cât de frumos se pot dezvolta astfel de proiecte atât în timpul, cât şi după încheierea programului", a transmis Irina Simulescu, Incubation Manager Impact Hub Bucharest.

Când au loc înscrierile și ce condiţii trebuie să îndeplinești

Acest program este structurat în două etape principale. În prima etapă, care va dura două luni, 10-15 startup-uri vor fi selectate pentru a trece printr-un proces de accelerare, care se vor concentra pe construirea și validarea unui model de afacere, iar copiii selectați vor beneficia și de sesiune de training, mentorat și consultanță alături de specialiști și antreprenori de succes din România și Elveția. 

După prima etapă, participanții vor prezenta soluțiile în cadrul Pitch Day, un eveniment în care se vor alege finaliștii. 

Ulterior, copiii vor intra într-o etapă de trei luni în care copiii vor beneficia de o dezvoltare a proiectelor și vor avea acces la o finanțare nerambursabilă de 20.000 de euro, dar și la o campanie de promovare.

Înscrierile se fac până pe data de 12 iunie, unde ONG-uri, antreprenori sociali și startup-uri din zona tech sau care sunt în stadiul de prototip de maxim un an. Înscrierea se face pe website-ul programului innovatorsforchildren.org.
 

×
Subiecte în articol: copii startup bani
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close