Antena 3 CNN Economic Transporturi Sorin Grindeanu anunţă că s-a deschis circulația pe încă un tronson al primului drum expres din România

Sorin Grindeanu anunţă că s-a deschis circulația pe încă un tronson al primului drum expres din România

S-a deschis circulația pe încă un tronson al primului drum expres din România - DEx12 Craiova-Pitești, a anunţat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu anunţă că s-a deschis circulația pe încă un tronson al primului drum expres din România
Sursa foto: Facebook/Sorin Grindeanu
de Milena Niță    |    23 Dec 2023   •   12:52

"De astăzi, se circulă pe 71,6 km ai acestui drum expres, între Robănești (județul Dolj) și Colonești (județul Olt). 

Cei 31,75 Km ai Tronsonului 3 (Valea Mare – Colonești) sunt deschiși cu şase luni mai devreme față de termenul contractual și sunt executați de același constructor român care a finalizat anul trecut Tronsonul 2 (Robănești-Valea Mare) în lungime de 39,85 km", a scris, pe Facebook, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Grindeanu este de părere că, dacă este menținut actualul ritm de construcție, anul viitor se va putea circula pe toți cei 121 km ai DEx Craiova-Pitești, după ce se vor finaliza lucrările și pe Tronsoanele 1 și 2.

Live T3 DEx12

S-a deschis circulația pe încă un tronson al primului drum expres din România (#DEx12 Craiova-Pitești)! De astăzi, se circulă pe 71,6 km ai acestui drum expres, între Robănești (județul Dolj) și Colonești (județul Olt). Cei 31,75 Km ai Tronsonului 3 (Valea Mare – Colonești) sunt deschiși cu 6 luni mai devreme față de termenul contractual și sunt executați de același constructor român care a finalizat anul trecut Tronsonul 2 (Robănești-Valea Mare) în lungime de 39,85 km. Dacă este menținut actualul ritm de construcție, anul viitor se va putea circula pe toți cei 121 km ai DEx Craiova-Pitești, după ce se vor finaliza lucrările și pe Tronsoanele 1 și 2.

Publicată de Sorin Grindeanu pe Sâmbătă, 23 decembrie 2023

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu drum expres PSD
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close