Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Av. Cuculis: Un martor confirmă protejarea lui Vlad Pascu de către poliţişti în noaptea accidentului

Av. Cuculis: Un martor confirmă protejarea lui Vlad Pascu de către poliţişti în noaptea accidentului

Avocatul familiilor victimelor de la 2 Mai face noi dezvăluiri privind tentativele de muşamalizare a cazului în care este implicat Vlad Pascu.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Sep 2023   •   15:50

Dacă presa şi opinia publică doar speculează că oamenii de ordine au închis ochii la infracţiunile beizadelei Vlad Pascu, avocatul Adrian Cuculis are şi dovezi. 

"Eu am certitudinea din dovezi care sunt directe, adică martori care au fost acolo, că polițiștii știau exact ce s-a întâmplat și l-au lăsat liber. Nu fusese prima dată. Sunt martori care declară treaba asta, deci nu este o întâmplare ce s-a întâmplat în 2 Mai, în Constanța.

Povesteau martorii că mergea pe străduțe unde era sens unic cu 140km/h. Îi oprește poliția, îl vede și zice ok, bine v-am notificat, v-am legitimat și puteți să plecați.

Deci oamenii ăia știau, era protejat... Dar protecția asta trebuia să fie altfel: îți ia cheile, mașina pe dreapta să nu te mai poţi urca la volan.", a declarat la Antena 3 CNN avocatul care reprezintă familiile victimelor accidentului din 2 Mai.  

Citeşte şi: Vlad Pascu, adus în cătuşe de la Constanţa la DIICOT Bucureşti: "Nu pot da timpul înapoi. Îmi pare rău!" 

 

×
Subiecte în articol: Vlad Pascu
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close