Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Reacție-șoc a primarului din Urziceni: ”Femeia care a născut pe asfalt nu știa de capul ei”

Reacție-șoc a primarului din Urziceni: ”Femeia care a născut pe asfalt nu știa de capul ei”

Intervenție în exclusivitate, la Antena 3 CNN, a primarului din Urziceni, Constantin Sava, în cazul femeii care a născut pe asfalt.

de Mădălina Mihalache    |    31 Iul 2023   •   17:56

Constantin Sava, primarul din Urziceni, cel care ar trebui să demită conducerea Spitalului din Urziceni, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 CNN, dspre cazul femeii care a născut pe asfalt, chiar în fața unității medicale. 

”Este o chestiune, Doamne ferește, regretabilă, că s-a întâmplat așa ceva. Rămâne să văd ce înseamnă ancheta internă făcută de oamenii domnului ministru și atunci vedem ce dispunem. Aștept un rezultat al anchetei, după care cu mare drag vă spun despre ce e vorba.. Dacă este de vină Ministerul?

Spitalul din Urziceni are Secție de Ginecologie fără doctori. Din ce știu eu, până să aflu și să văd ancheta, știu că femeia are un handicap, mă rog, Doamne ferește. Este surdomută sau ceva de genul ăsta, dar asta contează mai puțin, sau că este de etnie rromă”, a declarat, în exclusivitate, la Antena 3 CNN, primarul din Urziceni, Constantin Sava.

Citește și: Dosar penal în cazul femeii care a născut pe asfalt, în fața Spitalului Urziceni | Măsurile anunțate de autorități

”Femeia care a născut pe asfalt nu știa de capul ei”

”Întrebarea mea este de ce medicii de familie, care iau bani cu lopata, nu înregistrează toți oamenii și toți bolnavii din toate localitățile țării ăsteia să vedem cum este. Mai ales, o mamă care trebuie să nască și cu copil mic.

Citește și: Prima reacție a managerului de la spitalul din Urziceni, după ce ministrul Sănătății i-a cerut demisia: "Nu încercați să mă intimidați"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Medicii de familie și-au înregistrat acolo cu miile oameni pentru care încasează bani, iar acești oameni care sunt predispuși, pentru că nu știu carte, cazul de față, surdomut. Săraca, dacă ea nu știe de capul ei, e din comuna asta de aici, din Bărbulești”, a mai spus Constantin Sava, primarul din Urziceni.

×
Subiecte în articol: primar Urziceni femeie nastere asfalt
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close