Antena 3 CNN Actualitate Afirmații șocante despre „stăpâna cătușelor”: „Kovesi m-a așteptat în capul scărilor, în noaptea în care am fost adusă la DNA”

Afirmații șocante despre „stăpâna cătușelor”: „Kovesi m-a așteptat în capul scărilor, în noaptea în care am fost adusă la DNA”

Afirmații șocante despre „stăpâna cătușelor”: „Kovesi m-a așteptat în capul scărilor, în noaptea în care am fost adusă la DNA”
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Ian 2017   •   08:13

Laura Codruța Kovesi hotărăște cine trăiește și cine moare în România! O spune chiar un om care a lucrat cu șefa DNA. Fosta şefă DIICOT Alina Bica a povestit, într-un interviu în exclusivitate la Exces de putere, cum Florian Coldea îi cerea să instrumenteze într-un anumit fel unele dosare și pentru că a refuzat, a fost înlăturată și băgata la închisoare, spune ea.

Bica a dezvaluit mecanismele binomului și a avertizat că Florian Coldea va fi greu de anchetat pentru că oamenii din sistem se tem să îl anchezete acum pe Coldea, pentru că acesta se va răzbuna.

Mai mult, Alina Bica a dezvăluit că Laura Codruța Kovesi obișnuiește să-i aștepte personal pe holul DNA pe inculpații mai importanți din dosarele instrumentate de instituția pe care o conduce. Și asta ca să le arate că ea este ''stăpâna cătușelor''.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close