Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Dana Budeanu, despre scandalul gunoaielor: ”Clotilde Armand minte în fiecare zi. Au refuzat-o cele mai mari firme de avocatură”

Dana Budeanu, despre scandalul gunoaielor: ”Clotilde Armand minte în fiecare zi. Au refuzat-o cele mai mari firme de avocatură”

Dana Budeanu a declarat în cadrul emisiunii "Exces de putere" de la Antena 3 că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, minte, iar plata făcută de aceasta către unul dintre sortatorii de deșeuri este ilegală.

Dana Budeanu, despre scandalul gunoaielor: ”Clotilde Armand minte în fiecare zi. Au refuzat-o cele mai mari firme de avocatură”
de Andreea Ştefan    |    18 Iun 2021   •   23:28

Dana Budeanu susține că plata pe care a făcut-o Clotilde Armand către unul dintre sortatorii de deșeuri este o plată ilegală.

”Firma aceasta, Rom Waste, unul dintre asociați este, nu știu dacă doamna Clotilde știe, acum s-ar putea să facă un mic infarct, este fondul româno-american pentru investiții, care a fost fondat de domnul Ion Iliescu, în 1995. A plătit 1 milion de lei acolo la PSD, așa cum îi place ei.

Ideea nu este că ea a făcut această plată, ideea este că această plată este ilegală”, a spus Dana Budeanu.

Creatoarea de modă a explicat și de ce repetă faptul că primarul Sectorului 1 minte în fiecare zi.

”Este un punct foarte important pentru cetățeni. Cetățenii trebuie să înțeleagă ce se întâmplă și de ce eu spun că ea minte în fiecare zi, pentru că minte în fiecare zi.

ROMPREST, cei care adună gunoiul, ei plătesc centrul de sortare, că așa-i contractul. Nu este nimic abstract. E un contract. E ca și când eu am un contract cu dumneavoastră și trebuie să aduc gunoiul la dumneavoastră și mâine vinde doamna Stancu, vă dă dumneavosatră niște bani. În ce calitate, că n-are voie?

Ea nu poate face asta decât prin hotărâre de consiliu, altfel este o faptă penală. DNA-ul trebuie să se sesizeze, eu nu înțeleg ce se întâmplă. Eu pot mâine să mă duc să depun un denunț în calitate de cetățean. Ea a făcut acest contract de de subrogație, atenție, pe care l-a semnat doar ea. (...) Tu nu ai voie să faci asta. Nu suntem pur și simplu pe un maidan.

Tot ea a ieșit și a spus, domne', compania de salubritate trebuie să strângă gunoiul chiar dacă nu e plătită oricum la infinit. Nu este adevărat. (...) Ea s-a dus la foarte multe firme de avocatură. Pe ea au refuzat-o cele mai mari firme de avocatură. De ce? Pentru că nu au ce să apere. (...) ROMPREST nu poate să ridice gunoiul dacă nu e plătit”, a declarat Dana Budeanu la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu Clotilde Armand
Parteneri
Horoscop 22 septembrie 2023. Scorpionii sunt orbiți de dragoste
x close