Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere. Judecătoarea Gabriela Baltag face dezvăluiri cutremurătoare: „Amenințările și jignirile curg de la începutul anului”

Exces de putere. Judecătoarea Gabriela Baltag face dezvăluiri cutremurătoare: „Amenințările și jignirile curg de la începutul anului”

Exces de putere. Judecătoarea Gabriela Baltag face dezvăluiri cutremurătoare: „Amenințările și jignirile curg de la începutul anului”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    22 Sep 2017   •   23:18

Judecătoarea Gabriela Baltag, membru în CSM, a vorbit vineri la Antena 3 despre situaţia din Consiliul Superior al Magistraturii.

„Ceea ce se întâmplă în momentul în care se închid înregistrarile nu ne face cinste”, a spus ea.

„Amenințările și jignirile curg de la începutul anului”, a spus Gabriela Baltag, precizând că unele persoane din CSM jignesc în mod constant alte persoane din cadrul Consiliului.

„Am ales să vin în această funcție pentru că am simțit că pot să fac ceva. În fiecare zi, mă gândesc că nu poate fi mai rău decât în ziua respectivă și a doua zi e mai cumplit”, a spus Gabriela Baltag, vineri seară, la Antena 3.

Gabriela Baltag susţine că ameninţările la care sunt supuşi membrii CSM sunt variante.

„De la cuvinte aruncate, de la mail-uri pe care le poţi primi pe grupul membrilor CSM... Eu le păstrez, pentru că dacă într-o zi o să mi se întâmple ceva... (...). Când am plecat de acasă i-am lăsat soţului câteva date ca în cazul în care mi se întâmplă ceva să poată contacta un coleg, un apărător", a mai declarat judecătoarea.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close