Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere: Sebastian Ghiță, megacontract în Serbia chiar cu frontiera

Exces de putere: Sebastian Ghiță, megacontract în Serbia chiar cu frontiera

Exces de putere: Sebastian Ghiță, megacontract în Serbia chiar cu frontiera
Sursa foto: sursa foto: Agerpres
14 Apr 2017   •   22:20

Adriana Duțulescu a enumerat, la emisiunea Exces de putere, de la Antena 3, câteva dintre legăturile fostului deputat Sebastian Ghiță cu Serbia, atât la nivel contractual, cât și la nivelul relațiilor cu lumea interlopă.

Jurnalista Adriana Duțulescu, șef secție Politic, a afirmat că una dintre firmele lui Sebastian Ghiță avea contract cu Ministerul de Interne din Serbia tocmai pentru securizarea frontierelor.

De asemenea, având în vedere că Ghiță ar fi ajuns în Serbia prin Bulgaria, aflăm că omul de afaceri ar fi avut un contract și cu Ministerul de Interne din Bulgaria, de această dată pentru realizarea unui sistem de avertizare în caz de seism.

Jurnalista Adriana Duțulescu a mai precizat că, la un moment dat, centrul de jurnalism de investigații din Belgrad a făcut o anchetă în urma căreia au descoperit cum firmele lui Sebastian Ghiță transferau bani, prin intermediari, unor companii implicate într-un mare scandal de spălare de bani din România. Ceea ce este interesant în acest caz e faptul că, în acte, firmele apăreau ca aparținând unor sârbi.

Dezvălurile, pe larg, în video de mai jos.

 

 

×
Subiecte în articol: Exces de putere Sebastian Ghita
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close