Antena 3 CNN Actualitate Exclusiv. Logodnica lui Liviu Dragnea rupe tăcerea. Ce se întâmplă cu fostul lider PSD în penitenciar

Exclusiv. Logodnica lui Liviu Dragnea rupe tăcerea. Ce se întâmplă cu fostul lider PSD în penitenciar

A doua zi după rezultatul alegerilor europarlamentare, fostul liderul PSD Liviu Dragnea a mers la închisoare. Cel care conducea România până la un moment dat a fost nevoit să plece însoțit de escortă la penitenciar. După un an și jumătate aproape, logodnica sa, Irina Tănase, a acordat un interviu in exclusivitate reporterului Antena 3 Roxana Ciucă.

Exclusiv. Logodnica lui Liviu Dragnea rupe tăcerea. Ce se întâmplă cu fostul lider PSD în penitenciar
de Gabriel Dano    |    11 Sep 2020   •   22:45

Interviul a fost realizat la o zi după ce avocata Flavia Teodosiu vorbea despre abuzurile la care ar fi fost supus fostul președinte PSD.

Care este starea de sănătate a lui Liviu Dragnea în momentul de față?

- Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea este una foarte gravă. Cred că asta se vede și din faptul că ieri a ieșit doamna avocat să facă declarații pe subiectul acesta, că altfel știți bine că noi nu suntem genul de oameni care să facem declarații publice despre viața noastră privată.

Starea lui de sănătate este una foarte gravă și nu pare că se va îmbunătăți foarte mult având în vedere cum merg lucurile acum.

Ce îl doare pe Liviu Dragnea?

- În primul rând el are niște hernii care sunt cunoscute în spațiul public și pentru care are nevoie întâi de un consult, un consult de specialitate al unui om care să-i cunoscă istoricul medical și să poată să aprecieze cât de mult s-a depreciat starea lui de sănătate dinainte să intre în penitenciar și până acum. El are câteva hernii în zona cervicală care sunt în stare de operație, operație pe care le a refuzat-o în urmă cu doi ani când a fost internat, pentru că urma o campanie și nu ar fi putut să o ducă în starea de convalescență.

Are și o hernie lombară care s-a agravat categoric pentru că au apărut simptome care arată acest lucru.

Continuarea interviului difuzat de Oana Zamfir și Adrian Ursu, vineri, la "Exces de putere", în materialul VIDEO:

×
Subiecte în articol: Exces de putere Irina Tănase
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close