Antena 3 CNN Actualitate Otopeni, cel mai mare aeroport din România, plin de gunoaie. Se fac controale după ce a expirat contractul de curățenie

Otopeni, cel mai mare aeroport din România, plin de gunoaie. Se fac controale după ce a expirat contractul de curățenie

Otopeni, cel mai mare aeroport din România, plin de gunoaie. Se fac controale după ce a expirat contractul de curățenie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de S.T.    |    02 Feb 2018   •   21:11

Se fac controale peste controale la Aeroportul Otopeni după ce a expirat contractul de curățenie. Cel mai mare aeroport din România, cu profit de peste 80 de milioane de euro în 2017, a ajuns să îşi cheme angajaţii de acasă pentru a asigura curăţenia în toalete, paza şi întreţinerea spaţiilor.

Este mizerie peste tot.

Mai mult, nici clădirea nu arată mai bine: pereţii se scorojesc, iar parcarea este ciuruită de gropi.

Angajaţii care au cu totul altă meserie în aeroport vor asigura, pe rând, paza. Şi chiar mai mult de atât. Împing cărucioare, ajută la întreţinerea drumurilor sau la spaţii verzi. S-a ajuns aici după ce conducerea Aeroportului Otopeni nu a fost în stare să încheie un contract în timp util.

Noul ministru al Transporturilor, Lucian Şova, a trimis Corpul de Control la aeroport, pentru verificări. Sunt surse care spun că directorul aeroportului Otopeni va fi primul demis.

Aeroportul Otopeni a avut anul trecut 13 milioane de pasageri şi un profit de 84 de milioane euro, cu 45% mai mult ca în 2016.

Informațiile au fost prezentate de Oana Zamfir și Adrian Ursu, vineri, la „Exces de putere”.

 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close