Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Solstițiul de iarnă. Cristina Demetrescu, despre finalul anului 2021: "Fiecare zi poate veni cu evenimente imprevizibile"

Solstițiul de iarnă. Cristina Demetrescu, despre finalul anului 2021: "Fiecare zi poate veni cu evenimente imprevizibile"

Astăzi este cea mai scurtă zi a anului, dar nu şi cea mai calmă, se pare. În urmă cu puţin timp a fost marcat începutul iernii astronomice, solstițiul de iarnă 2021. La ce să ne așteptăm în ultimele zile ale acestui an, pentru că vedem provocările cu care ne confruntăm, aflăm acum de la astrologul Cristina Demetrescu.

Solstițiul de iarnă. Cristina Demetrescu, despre finalul anului 2021: "Fiecare zi poate veni cu evenimente imprevizibile"
Sursa foto: Facebook Cristina Demetrescu/ Pixabay.com
de Claudia Popovici    |    21 Dec 2021   •   21:06

Solstiţiu înseamnă „soare nemișcat” şi marchează prima zi a iernii astronomice în emisfera nordică, cea mai scurtă zi şi cea mai lungă noapte a anului în emisfera nordică. 

Solstițiul de iarnă se produce când înălţimea Soarelui deasupra orizontului şi intervalul diurn sunt minime. 

Astrologul Cristina Demetrescu ne spune la ce să ne așteptăm în ultimele zile ale acestui an având în vedere provocările cu care ne confruntăm. 

„Da, sunt ultimele două săptămâni din acest an care sunt cele mai agitate. După 1 ianuarie s-ar putea ca lucrurile să se liniștească. În primul rând avem tensiune între două planete grele, două planete mari care implică tot felul de fenomene din acestea imprevizibile, mișcări sociale pentru că pun lucrurile într-o situaţie limită acolo unde cineva nu mai vede o soluţie, acolo unde energia se acumulează şi nu se mai poate degaja decât prin explozii, la propriu sau la figurat.

Solstițiul de iarnă 2021. „Marte, planetă de foc a intrat într-o zodie de foc în Săgetător"

Este un eveniment care este mai rar, nu se întâmpla de fiecare dată deci agitația nu vine de la solstițiu de iarnă. Vine de la această perioadă în care sunt foarte multe evenimente astrale. Marte este o planetă de foc şi a intrat într-o zodie de foc în Săgetător. Iată că spiritele se încing. Atenție la foc în perioada următoare.

Solstițiul de iarnă 2021: "Cât karma mai stă pe acest semn al Săgetătorului, tot semn de foc, cumva se întâmplă şi foarte multe lucruri"

Marte va rămâne în Săgetător până la sfârşitul lunii ianuarie. Dar în aceste două zile cât karma mai stă pe acest semn al Săgetătorului, tot semn de foc, cumva se întâmplă şi foarte multe lucruri pentru că noi nu am înțeles aşa cum trebuia de-a lungul vieţii ce este esențial şi ce nu este esențial.

Solstițiul de iarnă 2021. "Fiecare zi din aceste două săptămâni poate veni cu evenimente imprevizibile"

Aspectul cuadraturii dintre Saturn şi Uranus durează între 13 şi 31 decembrie, iar tensiunea este atât de puternică încât fiecare zi din aceste două săptămâni poate veni cu evenimente imprevizibile atât în plan social cât şi în toate planurile", a spus astrologul Cristina Demetrescu la emisiunea În faţa naţiunii de la Antena 3. 

×
Parteneri
Permisul auto ar putea dispărea. Cum vor circula şoferii
x close