Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Familia regală a României, interviu istoric la Antena 3. MS Margareta: 'Regele Mihai mi-a transmis iubirea sa pentru această țară'

Familia regală a României, interviu istoric la Antena 3. MS Margareta: 'Regele Mihai mi-a transmis iubirea sa pentru această țară'

O viață trăită în slujba coroanei și a națiunii. De Ziua Națională a Regalității, Majestatea Sa Margareta, custodele coroanei și Alteța Sa Regală, principele Radu, ne vorbesc despre încredere și unitate, despre pandemie și reconstrucție.

Familia regală a României, interviu istoric la Antena 3. MS Margareta: 'Regele Mihai mi-a transmis iubirea sa pentru această țară'
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    10 Mai 2021   •   19:52

Interviul cu Familia Regală a fost realizat de Sabina Iosub și difuzat, luni, în emisiunea 'În fața națiunii':

Majestatea Sa Margareta: Vă rog să fiți împreună, vă rog să vă gândiți la ceilalți. La vecini, la bunica, la copil. Asta e cel mai important - să nu uităm că avem nevoie unii de alții. Cred că mesajul regelui ar fi fost exact acesta.

Sabina Iosub: Vă e foarte dor?

Majestatea Sa Margareta: Da, îmi e foarte dor.

E dorul unei fiice de tatăl său, dar și mesajul custodelui coroanei în numele regelui României - Mihai I.

Majestatea Sa Margareta: Tatăl meu a fost un om democratic, dar, în plus, a iubit atât de mult aceasta țară și asta mi-a transmis mie și îi mulțumesc foarte mult pentru acest lucru în fiecare zi pentru că din când în când nu e ușor, e dificil să mergem înainte și să facem ce vrem, dar acest angajament pentru țara noastră este ceva pentru care în fiecare zi mă trezesc și spun că este frumos, este ceva nou de făcut, este și ceva tradițional. și mergem înainte. Și acesta este un dar pentru mine.

Sabina Iosub: Puteți face mai mult? Simțiți că puteti face mai mult?

Alteța Sa Principele Radu: Într-un anume fel, instituția coroanei nu și-a schimbat nici principiile, nici valorile, dar da. Se poate face mai mult pentru că fiecare epocă aduce ceva nou. De exemplu, era greu de crezut în 1866 că Antena 3 va lua un interviu în grădina suveranului casei.

Au trecut 150 de ani și ne întrebați alte lucruri, despre altă lume - această lume are și ea nevoile ei. Deci da, sunt lucruri care raman aceleași - cum ar fi încrederea, iubirea, inspirația pe care coroana o dă oamenilor să se pună împreună și să țina cont unul de altul.

Interviul pe larg, în materialul video:

 

 

×
Subiecte în articol: familia regala Sabina Iosub
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close