Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Maestru Feng Shui, previziuni-surpriză despre personalităţile mondiale. Ce îi așteaptă în Anul Dragonului

Maestru Feng Shui, previziuni-surpriză despre personalităţile mondiale. Ce îi așteaptă în Anul Dragonului

China a intrat în Anul Nou Lunar, cel al Dragonului de Lemn. Un maestru Feng Shui face previziuni cu privire la câteva dintre cele mai mari personalităţi la ora actuală.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Feb 2024   •   22:46

Este o perioadă de bucurie, cu parade festive și focuri de artificii masive. În acest an, Anul Nou Lunar a început pe 10 februarie. Atunci s-a intrat în Anul Dragonului.

Cei mai mulți cunosc elementele de bază. Ciclul de 12 ani al zodiacului chinezesc este reprezentat de 12 animale diferite, animalele fiind determinate de anul de naștere.

Când se apropie un nou An Nou Lunar, unii consultă un maestru Feng Shui pentru a afla ce îi așteaptă. 

Taylor Swift s-a născut în Anul Șarpelui. Ce îi rezervă Anul Dragonului? 

"Când ne uităm la ziua ei de naștere, ea s-a născut în ziua de foc. Și s-a născut în timpul iernii. Așadar, pe 13 decembrie este iarnă. Focul de iarnă este destul de slab. Așa că, prin urmare, ea are nevoie de sprijinul lemnului.

De aceea, ultimii ani de lemn îi poartă noroc".

Tot în Anul Șarpelui s-a născut și liderul chinez, Xi Jinping. "El este o persoană puternică de foc. Și el seamănă cu Taylor Swift. Dar s-a născut vara.

De aceea, focul său este puternic. Deci, când focul este puternic, luminează pământul. Pentru că focul produce pământ. Pământul este priza pentru foc. Focul pentru a intra în acțiune. De aceea, de fapt, anul Dragonului este un an bun pentru o persoană puternică de foc".

Donald Trump este o persoană puternică de pământ.

"Există o persoană de pământ născută în vară deja susținută cu mult foc. Prin urmare, nu-i place mai mult foc.

Din păcate, în anul care vine, continuăm să avem un foc puternic care vine. Deci, prin urmare, nu-l sprijină în norocul său", dezvăluie maestrul.

"Nikki Haley este o doamnă puternică din metal. Ea are noroc. Focul înseamnă putere pentru ea. Așa că, prin urmare, candidează la președinție, sperând să obțină puterea. Dar are multă concurență.

Joe Biden este o persoană slabă de foc, aprinde lemnul și focul.

Anul mai puțin bun al lui Joe Biden este, de fapt, chiar după 2023.

Și apoi comparând cu Donald Trump, cred că Joe Biden pare să aibă mai mult noroc", a mai spus maestrul în Feng Shui în exclusivitate pentru CNN.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close