Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Preot clujean, despre icoana Mântuitorului Iisus Hristos care lăcrimează de o lună: ”Ne-am dat seama că nu poate fi ascuns”

Preot clujean, despre icoana Mântuitorului Iisus Hristos care lăcrimează de o lună: ”Ne-am dat seama că nu poate fi ascuns”

O icoană a Mântuitorului Iisus Hristos de la Biserica cu Hramul "Învierea Domnului" din Cluj-Napoca lăcrimează de la începutul lunii decembrie. Preoții au explicat fenomenul drept o minune în preajma Crăciunului.

Preot clujean, despre icoana Mântuitorului Iisus Hristos care lăcrimează de o lună: ”Ne-am dat seama că nu poate fi ascuns”
Sursa foto: Antena 3
28 Dec 2021   •   19:29

Vestea s-a dus în toată țara, iar credincioșii care vin aici să se roage spun și ei că este o minune.

Lacrimile Mântuitorului au început să curgă în dimineața zilei de 2 decembrie și au fost descoperite de femeile care făceau curățenie în lăcașul de cult.

„La ora 6 ne-au așteptat, ne-au adus la cunoștință evenimentul. Ne-am dat seama că nu poate fi ascuns, creștinii veneau la rugăciunea de seară, mergeau la icoană, povesteau, șușoteau între ei și am realizat că nu mai trebuie ascuns, că trebuie să spunem ce anume s-a întâmplat.”, a povestit preotul Nicolae Dura pentru Antena 3.

Nu este primul fenomen de acest fel care are loc la biserica din cartierul clujean Zorilor.

„În urmă cu câțiva ani, pe 7 februarie, de la candela Mântuitorului și a Maicii Domnului a început să se înalțe lumină. În paralel, a început să apară de la mâna Mântuitorului o dâră cu ceva care cobora spre palma Maicii Domnului.”, a mai spus Nicolae Dura.

×
Subiecte în articol: icoana preot Cluj-Napoca biserica
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close