Antena 3 Emisiuni În fața națiunii Semnături pentru suspendarea lui Klaus Iohannis. Cioloș: "România nu are nevoie acum de o altă criză"

Semnături pentru suspendarea lui Klaus Iohannis. Cioloș: "România nu are nevoie acum de o altă criză"

de Silvia Preda    |    01 Noi 2021   •   20:29
Semnături pentru suspendarea lui Klaus Iohannis. Cioloș: "România nu are nevoie acum de o altă criză"
Sursa foto: Hepta | Mediafax_Foto-Andreea_Alexandru

Parlamentarii AUR au demarat procedura pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis.

O nouă bombă explodează pe scena politică şi aşa încercată de lipsa unui guvern cu puteri depline.

Parlamentarii AUR au demarat procedura pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis. Liderii spun că până acum au semnat pentru suspendarea lui Iohannis inclusiv parlamentari ai PNL. 

PSD evită să răspundă dacă susţine procedura de suspendare a lui Klaus Iohannis, iar USR e de părere că suspendarea preşedintelui acum nu este o soluţie.

PSD va lua în considerare suspendarea președintelui Iohannis dacă se alătură și USR demersului, anunță Sorin Grindeanu

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat luni că, în momentul în care USR se va alătura demersului de suspendare din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis, social-democraţii vor discuta şi ei acest subiect în Consiliului Politic Naţional al partidului.

Președintele USR Dacian Cioloș a declarat luni, la Digi24, că USR nu susține demersul AUR pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. 

"România are nevoie acum de un guvern care să scoată țara din criză. România nu are nevoie de o altă criză pe care să o adăugăm la cele pe care le traversăm deja. 

Suspendarea președintelui acum nu este o soluție. Nu vedem ce aduce la rezolvarea crizei", a spus Cioloş.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
x close