Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii O influenceriţă vegană a murit după o dietă periculoasă. Femeia ajunsese piele și os!

O influenceriţă vegană a murit după o dietă periculoasă. Femeia ajunsese piele și os!

Rusoaica Zhanna Samsonova promova frecvent alimente crude pe rețelele de socializare, unde era cunoscută pe TikTok, Facebook și Instagram drept Zhanna D’Art. Femeia a avut o dietă exclusiv raw-vegană în ultimii ani.

O influenceriţă vegană a murit după o dietă periculoasă. Femeia ajunsese piele și os!
Sursa foto: rawveganfoodchef/Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Aug 2023   •   20:18

Zhanna s-a hrănit o perioadă lungă de timp doar cu fructe exotice, muguri de semințe de floarea soarelui și sucuri.

Femeia era cunoscută în comunitatea vegană și posta frecvent pe rețelele de socializare sub numele de Zhanna D’Art, promovând dieta pe bază de alimente crude.

Ea a murit pe 21 iulie din cauza unei infecții, exacerbată de "epuizarea organismului din cauza unei diete vegană", a declarat mama influenceriței, Vera Samsonova, citată de The Mirror.

O prietenă a Zhannei a spus că a văzut-o acum câteva luni în Sri Lanka și arăta epuizată.

O dietă cu alimente crude poate duce la deficiențe de calciu și vitamina D, care sunt necesare pentru oase puternice. Acest lucru ar putea determina scăderea nivelului de B12, ceea ce poate duce la anemie, leziuni ale sistemului nervos, infertilitate și, oarecum paradoxal, boli de inimă.

În ciuda dezavantajelor dietei ei, mulți dintre adepții rusoaicei au refuzat să creadă că alegerile alimentare au dus la moartea ei, susținând în schimb că a fost ucisă de substanțele chimice din fructele pe care le-a mâncat. 
 

×
Subiecte în articol: influencerita Rusia Zhanna Samsonova
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close