Antena 3 CNN Politică Mircea Badea, pronostic-șoc despre Dan Barna: Dacă nu intră în turul doi, îl arestează săptămâna viitoare!

Mircea Badea, pronostic-șoc despre Dan Barna: Dacă nu intră în turul doi, îl arestează săptămâna viitoare!

Mircea Badea, pronostic-șoc despre Dan Barna: Dacă nu intră în turul doi, îl arestează săptămâna viitoare!
Sursa foto: foto: Antena 3
05 Noi 2019   •   23:46

Mircea Badea a comentat, marți, pe pasa cu Sinteza Zilei, noile dezvăluiri făcute de Rise Project despre candidatul Alianţei USR PLUS la alegerile prezidenţiale, Dan Barna.

Citește și: Lovitură devastatoare înainte de alegeri! Rise Project a publicat o nouă anchetă referitoare la Dan Barna

Potrivit realizatorului "În gura presei", în cazul lui Dan Barna ar putea fi aplicat modelul lui Liviu Dragnea.

"Mi se pare foarte tare ce fac atât jurnaliștii independenți, cât și procurorii independenți - sigur că, fiind independenți, nici unii nu se coordonează - dar etapizarea aceasta este una extraordinară, Sigur, este o coincidență. Sigur că Dan Barna ar trebui să înfunde pușcăria pe bună dreptate, dar dacă era să o înfunde pe bună dreptate, o înfunda de acum trei ani.

Faptul că i s-a închis dosarul de procurorii care acum au reevaluat, mi se pare o coincidență, de asemenea. Și eu zic așa: dacă Dan Barrna nu intră în turul doi, îl arestează săptămâna viitoare. Dacă intră în turul doi, dar nu câștigă, îl arestează săptămâna cealaltă. Am văzut modelul la Dragnea: "ai pierdut alegerile, intri la pușcărie" - și atunci, tot o coincidență, dar coincidențele tind să se repete în România", a spus Mircea Badea.

 

 

×
Subiecte în articol: În gura presei
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close