Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea: ”N-am temeri. Nu cred că rușii vor intra pe scară largă în Ucraina”

Mircea Badea: ”N-am temeri. Nu cred că rușii vor intra pe scară largă în Ucraina”

Mircea Badea consideră că, în ciuda mișcărilor de trupe din regiunile ucrainene Luhansk și Donetsk, ocupate de separatiștii pro-ruși și recent declarate independente de președintele Vladimir Putin, Federația Rusă nu plănuiește invadarea întregii țări.

Mircea Badea: ”N-am temeri. Nu cred că rușii vor intra pe scară largă în Ucraina”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Feb 2022   •   17:39

În cadrul emisiunii ”În gura presei”, Mircea Badea a susțin că nu este îngrijorat în ceea ce privește evoluția situației de la granița Ucrainei cu Rusia:

„Eu nu am aceste temeri, de invazie pe scară largă în Ucraina. În continuare nu le am. Faptul că Putin se vânzolește prin teritoriile alea care oricum nu mai erau sub control ucrainean. Eu discut dacă am sau nu temeri de om de aici din proximitate de o invazie pe scară largă în Ucraina. N-am în continuare. Că se vânzolește Putin pe niște teritorii pe care le controla de mult nu mă îngrijorează suplimentar față de cum eram ieri sau alaltăieri sau acum o săptămână. În continuare nu cred că rușii vor intra pe scară largă în Ucraina. Mi se pare foarte improbabil.”

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Rusia Ucraina
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close