Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink „Au doctorate, dar nu mai au bun simț!” Petre Nicolae, la iThink, despre boala socială a momentului

„Au doctorate, dar nu mai au bun simț!” Petre Nicolae, la iThink, despre boala socială a momentului

Într-o ediție specială iThink, cu Iusti Fudulu, consultantul celor mai puternici manageri din România, Petre Nicolae, a vorbit despre o calitate care între timp pare să fi dispărut din sistemul de valori al multor oameni.

„Au doctorate, dar nu mai au bun simț!” Petre Nicolae, la iThink, despre boala socială a momentului
Sursa foto: Antena 3 CNN | iThink
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Aug 2023   •   20:07

"Un concept extraordinar care nu e deloc înțeles de oameni și la care ar trebui să ne întoarcem cu toții este bunul simț. Noi credem că bunul simț are legătură cu educația. Nu. Ce înseamnă a simți? Bun – e ceva care face bine. A simți - celălalt. Ce să simți? Trăirile, sentimentele, gândurile, dorințele lui, să fii conectat la el. Când noi, oamenii, nu suntem conectați la ceilalți, suntem nesimțiți. Fără simțuri!”, a spus consultantul și antrenorul de manager, doctor în Economie și antrenor de karate centura neagră 2 DAN.

Îl pierzi când te lași călcat în picioare”

Citeşte şi: Consultantul milionarilor recunoaște: „Distrugeam oamenii din jurul meu!”

„Noi credem că a avea bun simț e o mare vulnerabilitate pentru noi. N-are legătură cu câte școli ai făcut, câte facultăți și câte doctorate ai, nici vorbă. Sunt oameni care au doctorate și nu mai au bun simț. Îl ai din copilărie, de la părinți, dar îl pierzi pe parcurs pentru că te lași călcat în picioare de lumea din jurul tău.”, a adăugat Petre Nicolae.

Interviul poate fi urmărit integral pe Youtube și pe platformele de podcast. În fiecare duminică, de la 17:00, la Antena 3 CNN urmărește o nouă ediție, un nou subiect care îți deschide mintea și îți prezintă o perspectivă mai clară a lucrurilor care ne înconjoară, la iThink cu Iusti Fudulu.

×
Subiecte în articol: iThink Iusti Fudulu
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close