Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Accident în apropiere de București. Un microbuz a căzut în șanț | 7 persoane au fost rănite

Accident în apropiere de București. Un microbuz a căzut în șanț | 7 persoane au fost rănite

Un microbuz în care se aflau șapte persoane a fost implicat joi seară într-un accident produs pe DN 1A, în județul Dâmbovița, în apropiere de București.

Accident în apropiere de București. Un microbuz a căzut în șanț | 7 persoane au fost rănite
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    07 Iul 2022   •   18:26

În jurul orei 17:34, pompierii au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier produs în comuna Butimanu, din satul Lucianca, pe DN 1A.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a ieșit de pe șosea și s-a izbit de un gard.

În microbuz se aflau 7 persoane, printre care și un copil.

Intervin 2 autospeciale de intervenție și 3 ambulanțe SMURD, iar de la SAJ Dâmbovița au intervenit 4 echipaje (1 tip C și 3 tip B).

[GAL layout="2"] 

Cele 7 persoane sunt evaluați medical, la locul accidentului, de către echipajele de prim ajutor.

Locul în care s-a petrecut acest accident este în aceeași zonă în care, duminică, a fost accidentul cu microbuz, cu 11 răniți.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1A, în zona localității Lucianca, județul Dâmbovița, s-a produs un accident rutier, în care conducătorul unei autoutilitare în care se aflau 7 pasageri, a virat stânga pentru a evita o coliziune din spate cu un autoturism care a frânat brusc, moment în care a lovit un stâlp de electricitate.

În urma impactului, toți cei 7 pasageri (fără șofer) au fost transportați la spital, cu leziuni ușoare din primele investigații. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției”, a transmis Centrul INFOTRAFIC.

×
Subiecte în articol: accident microbuz Dambovita
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close