Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Davos, mană cerească pentru prostituatele de lux. Și Greta Thunberg a venit la forumul mondial, unde prețul la kebab a explodat

Davos, mană cerească pentru prostituatele de lux. Și Greta Thunberg a venit la forumul mondial, unde prețul la kebab a explodat

Întâlnirea miliardarilor şi liderilor politici ai lumii de la Davos a capitalizat atenția presei internaționale și astfel au ieșit la suprafață multe aspecte inedite.

de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Ian 2023   •   19:02

La Davos s-a discutat despre războiul din Ucraina.

Președintele Volodimir Zelenski a năruit speranțele de pace, spunându-le, prin videoconferință, participanților că nu știe cu cine ar putea discuta despre încetarea luptelor, întrucât nu are idee "dacă președintele rus Vladimir Putin mai este în viață și dacă el este cel care ia deciziile cu privire la război".

Tot legat de Davos, multi-miliardarul Elon Musk a dat apă la moară teoriilor conspiraționiste despre Noua Ordone Mondială.

Musk a scris pe Twitter că "Forumul Economic Mondial devine din ce în ce mai mult un guvern mondial neales, pe care oamenii nu l-au cerut niciodată și pe care nu-l doresc".

Citește și: Zelenski spulberă speranțele în negocieri de pace, la Davos

Musk, sondaj pe Twitter: "Ar trebui 'guvernul Davos' să conducă lumea?"

Așa cum i-a obișnuit pe internauți, proprietarul Twitter a lansat un sondaj prin care-i întreabă pe oameni dacă Forumul de la Davos ar trebui sau nu să conducă lumea.

Escortele de lux de la Davos s-au confesat sub protecția anonimatului reprezentanților mass-media.

Damele de consumație le-au spus jurnaliștilor că momentele petrecute în compania lor, plus deplasarea și cazarea, ajung să coste între 700 și 2300 de euro.

La Davos a ajuns, cu propria sa agendă, și Greta Thunberg, hotărâtă să continue lupta împotriva combustibililor fosili, după ce în urmă cu două zile a fost ridicată de polițiști de la un protest față de extinderea unei mine de cărbune în vestul Germaniei.

Davos, forumul de 100 de lei kebab-ul

În fine, merită remarcat că în localitatea montană de 11 mii de locuitori din Elveția prețurile curente au explodat, cu atâția oaspeți miliardari.

Potrivit Antena 3 CNN, dacă înainte de forum o cameră de hotel costa aproximativ 150 de franci pe noapte, acum tarifele au sărit de 3.000 de franci. Elvețieni.

Și kebab-ul s-a scumpit și a ajuns să coste chiar și 20 de franci, echivalentul a 100 de lei.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close