Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Scandal la MAI | Un polițist a arătat cât de ușor se poate ieși din Portul Constanța cu pachete suspecte

Scandal la MAI | Un polițist a arătat cât de ușor se poate ieși din Portul Constanța cu pachete suspecte

Liderul sindicatului polițiștilor Europol a aruncat în aer Ministerul Afacerilor Interne. Polițistul a făcut publice mai multe filmări în care apare cu un pachet, asemena celor aduse de traficanții de cocaină pe mare, plimbându-se nestingherit prin Portul Constanța.

de Carmina Pricopie    |    21 Dec 2023   •   19:33

Din imaginile diseminate de sindicalist, nimeni nu-l opreşte. Nimeni nu-l întreabă nimic, deşi în cea mai mare poartă de intrare ne spun chiar oficialii de la Interne sunt zilnic peste 300 de poliţişti.

Este vorba despre un pachet asemănător celor aduse de cartelurile din America de Sud. Un pachet care vine pe mare și care aduce moarte. Filmarea este făcută lângă o navă acostată și îl prezintă pe liderul sindicatului polițiștilor Europol care explică despre cât de ușor se poate aduce în România un pachet cu substanțe ilegale. 

După apariție imaginilor în spațiul public oficialii de la Ministerul Afacerilor Interne au anunțat că au declanșat verificări la Poliția de Frontieră și la toate structurile Poliției Române prezente în Constanța.

Citește și: Primul oraș din lume care ar putea legaliza vânzarea de cocaină pentru consum recreațional e în Europa

"La acest moment, Poliția de Frontieră acționează în portul Constanța cu peste 200 de oameni, iar Poliția Română, prin două structuri pe care le are, acționează cu 100 de oameni", a declarat Chestor Eduard Ionescu, Ministerul Afacerilor Interne. 

Portul Constanța este cea mai mare poartă de intrare a mărfurilor în România. Ultima captură de cocaină a fost făcută în Porul Constanța, în 2016, două tone și jumătate. Iar ultima captură de heroină din port a fost făcută anul acesta în octombrie, în 186 de kilograme. 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close