Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Marcel Ciolacu: "Starea de alertă sanitară trebuie să înceteze!". Ce măsuri concrete propune PSD

Marcel Ciolacu: "Starea de alertă sanitară trebuie să înceteze!". Ce măsuri concrete propune PSD

"Pentru PSD, adevărata stare de alertă va însemna de acum înainte să protejăm populația, pe cei vulnerabili în special, dar și economia în fața creșterilor de prețuri", spune Marcel Ciolacu, preşedintele PSD.

Marcel Ciolacu: "Starea de alertă sanitară trebuie să înceteze!". Ce măsuri concrete propune PSD
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Claudia Popovici    |    21 Feb 2022   •   17:24

Starea de alertă ar urma să expire pe data de 8 martie, iar social democrații nu mai vor ca aceasta să mai fie prelungită după această dată. 

De la începutul pandemiei, România a fost două luni în stare de urgență, după care a intrat în stare de alertă care s-a prelungit până în ziua de astăzi. 

În acest context, Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, solicită ferm ca starea de alertă sanitară să înceteze. În schimb acesta propune trei măsuri concrete pentru a proteja populaţia.

"Starea de alertă sanitară trebuie să înceteze!

Personalul medical care a fost angajat în această perioadă, rezidenții, dar și specialiștii din DSP și toți cei care au fost în prima linie a luptei cu pandemia trebuie să rămână în sistemul sanitar!

Pentru PSD, adevărata stare de alertă va însemna de acum înainte să protejăm populația, pe cei vulnerabili în special, dar și economia în fața creșterilor de prețuri!

1. Pachetul de măsuri pe energie;

2. Scăderea accizei la combustibil;

3. Plafonarea prețurilor la RCA;

Sunt trei măsuri concrete care vor menține puterea de cumpărare și vor determina o inflație cu o singură cifră în acest an", scrie Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu starea de alerta PSD
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close