Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN "Simţeam că mi se scurge viaţa puţin câte puţin" | Mărturia cutremurătoare a bărbatului călcat intenţionat cu maşina în Slatina

"Simţeam că mi se scurge viaţa puţin câte puţin" | Mărturia cutremurătoare a bărbatului călcat intenţionat cu maşina în Slatina

Aflat pe patul de spital, cu ambele picioare fracturate, cu bazinul fisurat şi cu multe alte leziuni, Cătălin, bărbatul călcat intenționat cu maşina în Slatina, spune că doar Dumnezeu i-a salvat viaţa.

de Carmina Pricopie    |    03 Ian 2024   •   18:46

Cătălin îşi aminteşte că în toate acele minute de groază a fost conştient. Auzea tot ce se întâmplă în jur. Cum se chinuiau trecătorii să-l scoată, cum sunau la 112 şi cum cu mâinile goale zeci de oameni au ridicat autoturismul care-l ţinea captiv.

"Am văzut imaginile..Moarte curată. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt în viaţă", spune Cătălin, aflat acum pe patul e spital.

Imaginile cu Cătălin Leontin Duţu târât de o maşină au devenit virale pe internet. A fost ştirea care a îngrozit România pe 30 decembrie 2023. Totul s-a întâmplat în Slatina. Era ora 10 şi câteva minute. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Înainte de accident eu am plecat cu verişorul spre locuinţa lui să-mi duc duba la el acasă, pentru că nu aveam unde s-o parchez la mine, am alimentat la benzinărie, iar după am plecat spre locuinţa lui, respectiv Satul Nou.  În timp ce ne deplasam, acest băiat, Robert  a băgat maşina între noi.

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt în viaţă"

L-am văzut, verişorul meu a tras pe dreapta din câte se vede şi pe camere, iar eu ştiind că am nişte conflicte puţin mai vechi cu această persoană, am intenţionat să-l opresc, să stau de vorbă cu el pentru că tot îmi trimitea ameninţări, tot punea lume plătită să vină să mă bată, să mă desfigureze.

M-am dat jos din câte se vede şi pe filmări. Nu aveam niciun obiect contondent în mână, n-am avut absolut nimic. M-am dat jos pur şi simplu să vorbesc cu omul, să vedem băi frate, ce-ai cu mine de împărţit! Hai să reglăm conturile, că aşa-i cel mai frumos! Când m-am dat jos, omul nici mai mult nici mai puţin, s-a urcat cu maşina peste mine", a povestit Cătălin pentru Antena 3 CNN. 

La volan era actualul iubit al fostei lui iubite, Robert. În dreapta, fosta iubită, Letiţia, care are un ordin de protecţie emis pe 5 decembrie împotriva lui Cătălin.

"Simţeam că mi se scurge viaţa puţin câte puţin"

"Prima dată m-a prins între maşina mea şi maşina lui. După s-a dat în spate şi-a luat avânt şi m-a băgat sub maşina lui.  Până m-au scos de sub maşină am fost conştient. După ce m-au scos de sub maşină mi-am pierdut cunoştinţa.

În timpul ăla simţeam că mi se scurge viaţa puţin câte puţin, puţin câte puţin. Deja stăteam şi mă gândeam că dacă această persoană înainta puţin cu spatele îmi zdrobea capul de bordură, deoarece capul meu era sub roata maşinii.

Ştiu doar că-l auzeam pe verişorul meu zbierând "ajutaţi-mă să ridic maşina, ajutaţi-mă să ridic maşina!"

"Le mulțumesc din tot sufletul celor care m-au salvat"

Le mulțumesc din tot sufletul celor care m-au salvat. Poate datorită lor am şi zile acum", a mai spus Cătălin.

Cât despre femeia care era în dreapta şoferului care a accelerat maşina spre Cătălin...

"Îi mulțumesc că nici nu s-a dat jos din maşina ca să vadă dacă mai sunt în viaţă sau nu. Da, avea un ordin de protecție, dar nu știu daca mi l-am încălcat sau nu. Eu nicidecum n- am avut niciun plan să mă întâlnesc cu ei în ziua respectiva sau ceva. Este vorba despre un ordin protecție este o plângere făcuta În comuna Găneasa, precum că în ziua de Crăciun m-am dus în zona lor pentru a anunța Politia pentru că această persoană deja trimisese oameni să mă execute.

Dacă eu am un ordin de protecție şi nu am voie sa ma apropii de dumneaei, dumneaei are voie să se apropie de mine? Ea a venit pe 24 la adresa mea. În fata locuinței mele a venit şi s-a oprit cu mașina. A sunat pe mama mea să iasă la poarta vorbindu-i urat", a mai spus Cătălin

Cătălin are picioarele fracturate, bazinul fisurat, un umăr dislocat şi alte multe leziuni. Cel puţin 4 luni va sta în spital. Agresorul lui a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor.

×
Subiecte în articol: Slatina marturie bărbat agresat
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close