Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Românii nu mai cred în Superman: "Te-am pupat domnu' Florin"

Românii nu mai cred în Superman: "Te-am pupat domnu' Florin"

Românii nu mai cred în Superman. Nu mai cred în promisiuni şi vorbe goale. Nu mai pot îndura jugul scumpirilor şi al umilinţei. Nu mai au bani pentru traiul zilnic. Mesajul românilor în ziua moţiunii.

Românii nu mai cred în Superman: "Te-am pupat domnu' Florin"
Sursa foto: Antena 3
de Cristi Popovici    |    05 Oct 2021   •   20:02

Sunt sătui şi speriați. Sunt bolnavi şi uitați. Sunt săraci şi ai nimănui. Vocea lor se aude doar o dată la 4 ani, când politicienii au nevoie de voturi. În rest, în România reală e tăcere sau revoltă. Azi e revoltă!

Reporterul News Hour with CNN, Cristi Popovici, a ieșit în stradă şi i-a invitat pe românii simpli să le transmită un mesaj guvernanților în Ziua Moţiunii.  

„Din partea românilor plecați în afară sunteți răi bine, vorba lui Băsescu, numai că aici e invers, şi să ne fie dor de tine. Te-am pupat domnu Florin”, a transmis un bărbat.

„Să ne lase sunt oameni mai competenți şi morali în ţara asta”, a spus şi o pensionară.

Unii români au făcut haz de necaz, alţii s-au declarat pur şi simplu dezamăgiți. O doamnă a izbucnit în lacrimi.

 „Domnule e jumătatea mea, mi-a murit în spital, ducându-l dintr-un spital în altul, concret, vă arăt documente, că nici nu-mi găsesc liniștea... știți ce mi-au făcut? L-au luat seara din casă, mi l-a dus la Pantelimon la gardă, nici măcar nu l-au internat stimate domn! Vreau să văd ce politician moare în ţara asta? Oamenii mor pe capete, nu ne mai ajutăm, fugim unii de alţii”, spune îndurerată femeia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cei mai mulţi dintre cei care i-au transmis mesaje premierului Cîţu şi guvernului pe care l-a condus s-au plâns de situaţia economică.

„Ce ar face el cu salariul de 13 milioane şi cu 2 sau 3 copii în întreţinere, la şcoală, plus celelalte întrețineri, cum s-ar descurca”, spune cineva.

„Ne-a terminat, numai datorii, toate datoriile le-a făcut şi noi plătim pentru ei. Ce facem? Asta e viaţă? Nu mai putem”, mai spune o pensionară în lacrimi.

Am găsit, printre cele peste o sută de mesaje scrise, şi o susținătoare a lui Florin Cîţu.

„Că e cel mai bun premier pe care l-a avut România până acum şi e capabil să aplice reforme şi să scăpăm de tot cei care promit şi nu fac nimic”, spune femeia

Indiferent de numele noului premier, oamenii ştiu cine ar dori să ocupe această funcţie.

„Unul din generația tineretului de 30-35 de ani care vede cum se trăiește în lume”, propune o femeie.

„Trebuie un om căruia să-i meargă mintea şi să fie corect”, spune un pensionar.

×
Subiecte în articol: motiune de cenzura
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close