Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Ora de acces la meciul FCSB şi Dinamo, decalată pentru a evita bătăi între suporteri. Mihai Stoica: "Nu poți să îți bați joc de oameni așa"

Ora de acces la meciul FCSB şi Dinamo, decalată pentru a evita bătăi între suporteri. Mihai Stoica: "Nu poți să îți bați joc de oameni așa"

Isterie în stradă pentru biletele la meciul dintre FCSB şi Dinamo. Oamenii au așteptat în căldură pentru a cumpăra biletele de acces pe stadionul Arcul de Triumf, acolo unde se va juca partida. Ora de acces a fost decalată pentru a evita bătăi între suporteri.

de Cristi Popovici    |    Ioana Mircea    |    21 Iul 2023   •   18:44

Forțele de ordine nu știu cum să permită accesul suporterilor pe arena Arcul de Triumf, acolo unde va avea loc meciul FCSB și Dinamo. Potrivit surselor Antena 3 CNN, ora de acces va fi diferită pentru suporterii celor două echipe pentru că stadionul este mic, intrările apropiate, iar riscul de violență este unul uriaș.

Peste 2000 de oameni au așteptat la cozi de-a lungul zilei pentru a cumpăra bilete la meci. Reprezentanții FCSB i-au rugat pe cei care erau spre capătul cozii, să nu mai stea pentru că nu mai sunt bilete.

Vânzarea tichetelor de acces a mers foarte greu pentru că au fost vândute cu buletinul. Pe stadionul Arcul de Triumf vor fi 8000 de oameni, 600 de fani dinamoviști și restul suporteri FCSB.

Citește și: Coadă uriașă la Arena Națională la biletele pentru derby-ul FCSB - Dinamo, după scandalul dintre Becali și Steaua

Meciul dintre cele două echipe reprezintă o provocare pentru jandarmii însărcinați pentru a asigura măsurile de ordine. În preajma stadionului vor fi impuse și restricții de trafic începând cu orele 13.00, iar parcarea pe mai multe străzi va fi interzisă începând cu orele 15.00.

La stadion a ajuns şi Mihai Stoica, care a catalogat drept inacceptabil ce se întâmplă în privinţa stadionului din Ghencea. FCSB nu a reuşit să ajungă la un acord cu CSA Steaua pentru a juca în Ghencea, iar premierul a trimis Corpul de Control pentru a face o anchetă la clubul armatei.

"Nu poți să îți bați joc de oameni așa. Ăsta este efectul la ce s-a întâmplat în Ghencea", a spus Mihai Stoica.

×
Subiecte în articol: meci fcsb Meme Stoica
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close