Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Trimisul special Antena 3 în Ucraina, informaţii de ultim moment de la Lvov | 500.000 de persoane au părăsit Ucraina

Trimisul special Antena 3 în Ucraina, informaţii de ultim moment de la Lvov | 500.000 de persoane au părăsit Ucraina

Aproximativ 500.000 de persoane au părăsit Ucraina. În Kiev, Harkov, dar și Vasilkov, oraș aflat în apropiere de Capitală, rușii au atacat cu rachete balistice.

Trimisul special Antena 3 în Ucraina, informaţii de ultim moment de la Lvov |  500.000 de persoane au părăsit Ucraina
Sursa foto: Antena 3
de Cristi Popovici    |    28 Feb 2022   •   18:16

Între timp, nu mai puțin de 500 de tancuri rusești au pornit către Kiev pentru a ataca din trei zone diferite capitala, spune presa locală. 

Trimisul special Antena 3 în Ucraina, Cristi Popovici  alături de Costi Pahonţu, a transmis din Gara Centrală din Lvov, acolo unde mii de refugiați așteaptă pe peroane pentru a avea șansa să fugă din calea bombardamentelor.

Imaginile sunt devastatoare. Mame cu copii în braţe care fac faţă din ce în ce mai greu vremii şi condițiilor în care sunt obligate să aştepte un loc în trenurile speranţei, aşa cum le spun unii din ei. Doar atât au speranța că vor reuși să plece cât mai departe într-un loc mai sigur. 

În fiecare loc de pe peron se aud planșete alea copiilor, se văd lacrimi în ochi şi multă, multă disperare. Majoritatea refugiaților vin din Harkov şi Kiev, acolo unde în ultimele 24 de ore au atacat cu rachete balistice. 

Toată lumea speră la un anunț de pace, toată lumea vrea acest coșmar încheiat, mai ales că astăzi delegațiile ruse şi ucrainene poartă negocieri.

Dar chiar şi așa, războiul nu a luat nicio pauză. Atacurile continuă şi bilanțul victimelor creşte. La Lvov atmosfera este încă liniștită, dar şi aici sună alarmele. 

 

×
Subiecte în articol: Lviv Rusia
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close